2777
2789
عنوان

خیانت

184 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من هیچوقت فکر نمیکردم همچین تاپیکی بزنم

ولی دیشب متوجه شدم بابام به مامانم خیانت میکنه

منم کنکوریم باید کل تمرکزم درسم باشه ولی الان انقدر حالم بده که فقط بالا میارم و تا ۶ صبح نخوابیدم نمیدونم باید چیکار کنم دارم میمیرم

از اون طزف یه ویس ۲۰ دقیقه ای از مکالمشون دست منه نمیدونم بدمش به مامانم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن به مادرت ندهخیانت کنه بدرک بزار مادرت خودش بفهمه نو چیزی نگو اصلا زندگیتون بدتر خراب میشه

خودش فهمیده فقط ویس رو نشنیده و میدونی من همچین ویسی دارم

مامانم میدونه خودش بهم گفت برم ویسو پیدا کنم فقط هنوز ویسو گوش نداده و ویسه خیلی بده دلش خیلی میشکنه

یعنی چی؟

یعنی مامانت تورو فرستاده که ویس خیانت باباتو براش پیدا کنی؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یعنی چی؟یعنی مامانت تورو فرستاده که ویس خیانت باباتو براش پیدا کنی؟

آره گوشی بابام خونه بود اونا هردو بیرون بودن بهم گفت برم از تو اپ ضبط صدا فلان ویس رو گوش بدم بهش بگم راجب چیه من فرستادمش واسه خودم

بهانه بیار یا بگو گوشیم هنگ کرد و ولی فایل پاک شد 

الکی بگو خداکنه عکس هام پاک نشده باشه 

همه عکس هارو بریز تو فلش گوشی خالی رو نشون بده تا باور کنه 

بعد که باور کرد عکس ها تو برگردان به گوشیت 

دل مامانت الان شکسته و شاید بعد گوش دادن به ویس تصمیم بدی بگیره و اینا 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بهانه بیار یا بگو گوشیم هنگ کرد و ولی فایل پاک شد الکی بگو خدانکنه عکس هام پاک نشده باشه همه عکس هار ...

من میخوام جدا بشه اگه میتونه و احساس میکنم حقشه ویس رو بشنوه وگرنه ممکنه بابام سرشو شیره بماله

آره گوشی بابام خونه بود اونا هردو بیرون بودن بهم گفت برم از تو اپ ضبط صدا فلان ویس رو گوش بدم بهش بگ ...

چه بی فکری بزرگی کرده

بچه کنکوریم مگه درگیر همچین چیزی میکنن

نشون نده ویسو 

عکس و اهنگا و... رو بریز تو فلش و از رو گوشی پاک کن 

بگو نمیدونم گوشی بابا ویروس داشت یا چی ولی فایله ارسال نشد که هیچ فایلای گوشی خودمم مشکل پیدا کرد 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چه بی فکری بزرگی کردهبچه کنکوریم مگه درگیر همچین چیزی میکنننشون نده ویسو عکس و اهنگا و... رو بریز تو ...

واقعا یه جوری منو قاطی کردن تازه من مثل اونا نیستم سنم کمتره بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرم

آخه ویس رو نداشته باشه بابام میزنه زیرش

من میخوام جدا بشه اگه میتونه و احساس میکنم حقشه ویس رو بشنوه وگرنه ممکنه بابام سرشو شیره بماله

نمیخاد جدا بشه 

اگه میخاست جدا بشه خودش میرفت پیگیر میشد ویسو پیدا میکرد تورو نمیفرستاد .

با نشون دادن ویس بهش فقط جو خانواده متشنج میشه 

نمیخاد جدا بشه اگه میخاست جدا بشه خودش میرفت پیگیر میشد ویسو پیدا میکرد تورو نمیفرستاد .با نشون دادن ...

فک نکنم بتونا جدا بشه ولی دوست دارم جدا بشن راحت بشم

دیشب بهش گفتم تو ویسه مشخصه باهمن الان دیگه میدونه

همیشه تو زندگی انسان اشتباه میکنه 

ولی این اشتباه یک نفر دلیل نمیشه نفر دوم هم دوباره یه اشتباه دیگه کنه و جدا بشه 

هیچ به خودت و آینده فکر کردی نیس بچه طلاق و پدری که نیست و مادری افسرده که بشینه گریه کنه که چرا زندگیم از هم پاشید 

پدرت خطا کرده ولی مادرت با سیاست زنانه باید دانش میکرد نه با دعوا و و به همه گفتن 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

فک نکنم بتونا جدا بشه ولی دوست دارم جدا بشن راحت بشمدیشب بهش گفتم تو ویسه مشخصه باهمن الان دیگه میدو ...

اخه با توجه به رفتار مادرت مشخصه توان جدا شدن نداره 

و خب طبیعتا سیاست اینکه فعلا جو رو بخاطر تو اروم نگه داره هم نداره .

فقط قراره بحث کنن و خب این وسط دید باباتم نسبت بهت بد میشه و سر لج میوفته باهات .

فعلا وقتش نبود 

باید میزاشتین کنکورت رد بشه بعد 

الان با مامانت صحبت کن بگو اگه توان جدا شدن نداره خودشو بزنه به ندیدن