2777
2789

۲۱ ساله دارم زندگی میکنم با اختلاف فرهنگی طبقاتی بالا ازدواج کردم متاسفانه بهم گفت از یه خانواده اصیل هستند شهرستانی‌ها اونم یکی از شهرستانهای استان با خونواده روستایی

خیلی اشتباه کردم الانم ماموریته فهمیدم با یکی ۱۰ ماهه رابطه داره بازم مواردی داره که موقت میبره و میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ابنجاس که ۷ سال پیش یه اثر دیگه بوده الان فهمیدم بازم بوده میخوام ببینم از اول ذاتش خراب بوده ی ...

اگه تو این مدت اختلاف از رابطه جنسی پسش می زدی احتمالا همین اواخر بوده اگه کنارش نمی خوابیدی اونم می رفته ماموریت کارشو می کرده خودت باید حدس بزنی کم کم مرد باید هفته یه بار بازم رابطه داشته باشه وگرنه با کس دیگه