2777
2789
عنوان

زندگیم داره ازدست میره

1191 بازدید | 69 پست

من۷ساله ازدواج کردم

۶سال اول زندگیمون شهری دور ازخانواده ها بودیم و زندگی خوبی داشتیم بی مشکلی نبودیم ولی شوهرم حامی من بود و اولویتش من بودم

بنا به شرایط کاری امسال رفتیم شهری که خانواده هامون هستن

تواین یه سال رابطمون افتضاح شدههه دایم دعوا ودرگیری

نه اینکه بگم مستقیما ربطی به خانواده هاداره ولی انگاررومون تاثیرداشته

من به شدت افسرده شدم چون مامانم خودکشی کرد ک خداروشکر ناموفق بود ولی اضطراب جدایی دارم شوهرمم به سمت خانوادش انگارکشش پیداکرده

نمیدونم ازین شهربریم یا بمونیم درست میشه

دیشب دعوای عجیب بزرگی کزدیم درحدی ک شوهرم منوهل داد منم زدم توصورتش

میدونم اگ بریم درست میشه ولی میترسم ازمامانم دوربشم

توروخداراهنماییم کنید خواهرانه هیچکسو ندارم حتی حرف امو بهش برنم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب سرچی دعواتونه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

به نظرم بهتره بیشتر واسه هم وقت بزارین

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

عزیزممم تغییرات و جابجایی همیشه چالش داره 

همسرت به سمت خانوادش گرایش داشته باشه بهتره تا که به سمت جنس مخالف 

فعلا تواز این شرایط استفاده کن مامانت رو ببر تراپی 

خودتم همزمان بگیر

سعی کن به اعصابت مسلط باشی میدونم سخته نگرانی و مضطرب اما همه چی از درون تو شروع میشه 

آخه مامانت چرا خودکشی کرده ؟

افسرده اس

منم افسرده کرده

دایم توگذشته ومشکلات گذشته ای واصلا سعی نمیکنه ودوس نداره خوب بشه الانم دایم میگه داداشمو ک دامادکنیم من میرم دیگ

خب سرچی دعواتونه

سرهرچیزی

منم خیلی حساس شدم

مثلا نصف شب خانوادش زنگ میزنن برو برامون فلان چیزو بخر

درصورتیکه خداروشکر باباشم سالمه دوتاداداش جوون هم توخونه دارن من ک اعتراض میکنم بهش برمیخوره

قبلااصلل اینطوری نبودیم باهم حرفامون یکی بود

افسرده اسمنم افسرده کردهدایم توگذشته ومشکلات گذشته ای واصلا سعی نمیکنه ودوس نداره خوب بشه الانم دایم ...

چه شرایط سختی..

اما بدون همین شوهره که برات میمونه تمرکزت رو زندگیت باشه ولی حواست به مادرت هم باشه

ارزش نداره که زندگیت خراب شه