2777
2789

حامله بشم یه بچه کوچولوی دیگه بیاد توی خونمون بزرگش کنم🥺به شدت بچه دوستم طوری که مدام سعی میکنم از زندگی لذت ببرن،ولی خب شرایطه زندگیم یه جوریه نباید بچه دار بشم،شما هم اینجوری هستید؟

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ببخشه شب بچم نمی‌خوابید مدام توی دلم میگفتم بچه چیه مخل آسایش و روح و روان آدم یادم باشه دیگه هیچ وقت نیارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

به نظرت لازمه یادآوری کنم بچه آینده میخواد یا دیگه همه میدونن

متن منو دقیق بخونی منم گفتم ک۶ دوست دارم ولی شرایطه مناسب واسم مهمه که میگم نباید بااین شرایطم بچه دار بشم و اقدامی نمیکنم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

میخواد درسته نه میخاد 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

میخواد درسته نه میخاد

میدونم عادت کردم راحت مینویسم از زمان دبیرستان که چت کردیم مدلمه،به خوبید هم میگم خوبین؟وخیلی چیزای دیگه😊