2777
2789

کسی رفته تجربه ای داره برای خرید کجا باید بریم تفریحاتش چیه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

کدوم شهر با ماشین شخصی ؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون ترکید ؟ 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

رفتم فقط کباب بهمون دادن و وقتی فهمیدن ترک نیستیم کردن تو پاچه مون 

کباب هاشونم به گرد پای ایرانی ها نمی‌رسید والا این همه ادا چی بود در می آوردن براش

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

رفتم فقط کباب بهمون دادن و وقتی فهمیدن ترک نیستیم کردن تو پاچه مون کباب هاشونم به گرد پای ایرانی ها ...

ما فقط صبحونه ب عهده هتله ناهار و شام شما کجا میرفتین

نه عزیزم

گرون میوفته باز آنتالیا مسافر بیشتر میاد ولی گرونتره ی سر الانیا هم برید اگه ترکی بلدید قیمتا رو ۲/۵ برابر ایران حساب کنید هرچی هست اگه نه چهار برابر

ما فقط صبحونه ب عهده هتله ناهار و شام شما کجا میرفتین

دو سال پیش رفتم 

عموم اونجا زندگی میکنه 

خودش مارو میبرد و می‌آورد 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

گرون میوفته باز آنتالیا مسافر بیشتر میاد ولی گرونتره ی سر الانیا هم برید اگه ترکی بلدید قیمتا رو ۲/۵ ...

وای واقعا برای خرید کجا رفتین شماهم آنتالیا رفتین؟

عوارض خروج از کشور هم نفری ۴۵۰