2777
2789

بخدا دیوار همش کلاهبرداریه. یکی عکس گردنبند بدل گذاشته گفته سواروسکی اصل دونه ای 13 میلیون از آمریکا خریدم بدون هزینه شیپینگ. بعد نوشته با طلا و نقره معاوضه میکنم. گفته باید یا بهم 2 گرم و نیم طلا بدید در ازای هر یدونه گردنبند یا 150 گرم نقره بدید تا معاوضه کنم. واقعا بعضیا آنقدر احمق ان که طلا و نقره بدن و بدلیجات اصل بگیرن؟😐

😂😂نظرم یه احمق و یه احمق تر از خودش باورش میشه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂نظرم یه احمق و یه احمق تر از خودش باورش میشه

تازه بخدا دروغ میگه از آمریکا خریدم😂😂

از دستفروش خریده. چقد کلاهبرداری شده. همش کلاهبرداریه. کلاهم رو بگیرم باد نبره😂🥲

من یه پی اس فایو خواستم بفروشم تو دیوار ،نمیدونی چه کلاه بردارایی باهام تماس گرفتن ،دیوار نظارتش کمه

آره خیلی نظارت کمه. اصلا آدم یه آگهی میزاره انقد اذیت میشه که پاکش میکنه 

ی با. من ی چراغ خواب گذاشتم ۲۰۰هزارتومن خیلی ارزون بعد ی خانوم پیام داد ک من می‌خوامش بیار فلان جا منم گفتم شما باید بیاید کلی التماس کرد ک راهم دوره خیلی بلد نیستم خلاصه چراغ خواب هم شکستنی بود ب سختی بردمش دیدم اس داد منصرف شدم ب درد کادو نمیخوره خوب نیست کلی قهوه ایش کردم گفتم تو دیگ چ آدم کثیثی هستی منو کشوندی و میگی نمی‌خوای 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ی با. من ی چراغ خواب گذاشتم ۲۰۰هزارتومن خیلی ارزون بعد ی خانوم پیام داد ک من می‌خوامش بیار فلان جا م ...

اون دیگه چقدر عوضی بوده. خدا ازش نگذره. منم یبار دستبند نقره اصل ایتالیا گذاشته بودم دونه 300 یعنی مفت. بخدا خودم خریده بودم 700 اینا. بعد همه اصرار که 100 بفروش. بخدا بدل هم 100 نیست. همه چیو مفت میخوان یا به قول شما کلی حمل کنیم آخرم بگن نمیخوایم... متاسفم براشون 

چقد کثیفن. آدم رغبت نمیکنه چیزی بفروشه بس که آدم های کثیف زیاده

من امروز دو تا از کمربند های پدر م و گذاشتم سه نفر پیام دادن مفتی میخایم😑

بی شرف مگه مغازه می تونی بری بگی مفتی میخام جنس تو بده که ب من میگی ی مشت اشغالن

اون دیگه چقدر عوضی بوده. خدا ازش نگذره. منم یبار دستبند نقره اصل ایتالیا گذاشته بودم دونه 300 یعنی م ...

دقیقا میگن مفت بدش ب ما من برای خونه مجبور شدم طلاعامو بزارم بفروشم خانومه تخفیف میخواست 🤣🤣آخه ژو طلا لامصب وسیله خونه میزاری میگن مفتی بدش ب ما

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من امروز دو تا از کمربند های پدر م و گذاشتم سه نفر پیام دادن مفتی میخایم😑بی شرف مگه مغازه می تونی ب ...

مثلا میزنیم صدتومن مقطوع کسی تخفیف میخاد پیام نده ب هیچ وجه... بعد میگن پنجاه میدی

خرن بخدا عجیییبن