الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی کسی براتون عکس میفرسته میتونید ببینید که اون عکس با چه مدل گوشی گرفته شده ؟ من یادمه یه هواوی داشتم مدل دوربین و گوشی طرفو مشخص میکرد آیفون هم اینجوریه؟؟؟؟
من ایتا دارم که خوب نیست و ناجوره واسه یسریکارای ضروری استفاده میکنم تحت وب هست مثل همین سایت وگرنه اپ نداره البته اپ میشه نصب کزد ولی هزینه ش زیاده و نمیصرفه
امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
یه فروشگاه هایی مثل سیبچه و اینا باید اشتراکشون که فکر میکنم در حد ماهی ۳۰۰ هزار تومن باشه رو میخری و بعد با اونا میتونی اپ ایتا اینا نصب کنی ولی الان وب دارم و فقط کار ضروری چون بعضیا فقط ایتا دارن و فایلی برام بفرستن دریافت میکنم
امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند