2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول فشارتو بگیر .شیاف دیکلوفناک .قرص مسکن . . برو پاهاتو بذار تو آب داغ .داغیش در حدی باشه ک بتونی تحمل کنی هرچی داغ تر بهتر . اما خوابیدن از همه بهتره

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه

من یه راه عجیب رو امتحان کردم و جواب داد پام رو گذاشتم تو اب گرم فقط همین بعدش خوب شد خیلی خیلی عجیب ...

منم همینو گفتم . عالیه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه

عزیزم من خوب نشدم آب‌جوش و نبات خورد ماستامینوفن هم خوردم مجبورم بیدار بمونم امشب راهی نیست ؟ ♥︎♥︎

چرا مجبوری 

امتحان چیزی؟ 

قهوه همون کافی میکس 

برا من معجزه می‌کرد تورو نمیدونم 

از گوشیم تا میتونی دوری کن 

خیلی مؤثرهه

چرا مجبوری امتحان چیزی؟ قهوه همون کافی میکس برا من معجزه می‌کرد تورو نمیدونم از گوشیم تا میتونی دوری ...

نه عزیزم  

فردا جایی میخایم بریم باید وسایل جمع کنم 

ولی همیتجورر نیستم 

متاسفانه ندارم 

فقط قهوه ترک دارم ک اونو الان بخورم بدتر میشه 

نه عزیزم فردا جایی میخایم بریم باید وسایل جمع کنم ولی همیتجورر نیستم متاسفانه ندارم فقط قهوه ترک دا ...

کاش از این کافی میکس دو ایکسا داشتی 

چی بگم والا 

گل گاو زبونم خوبه اگه داری 

من امتحانش کردم جواب داده 

امیدوارم بهت بشی