6 ساله ازدواج کردیم بخدا زن بدی نیستم هم خوشگلم هم خانه دارم خونوادمم از خودش و خونوادش سر ترن با هیچ و پوچ قبولش کردم فقط چون دوسش داشتم اما کاش هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردم... هیچ وقت نشده قهر کنیم بیاد نازمو بکشه هیچ وقت نشده قهر کنیم پیام بده عذر خواهی کنه سر کار بهم پیام عاشقانه بده .... خیلی سرد و بی روح من کمترین چیز که توجه هست رو ازش میخام و دریغ میکنه .... وقتایی که خوبیم منو میبوسه ولی در مجموع خیلی بی روحه کلامی اصلا نمیگه چیزی دوست دارم وقتای دعوا نازمو بکشه من گریه کنمم براش مهم نیست ... امشب انقد گریه کردم رفت تو جوشی انگار ن انگار باز عین بدبختا رفتم باهاش حرف زدم و توضیح خواستم گفت نمیخام حرف بزنیم توام حرف نزن .....خیلی دلم گرفته .... بخدا کاش الان یکی بود باخاش حرف میزدم الان دلم میخاد منم بهش خیانت کنم .... دلم میخاد یکی بود الان بهم دلداری میداد .... اما کن پست و حقیر نیستم 😭 موقعیت جدا شدن هم ندارم .... بخدا بعنی چیز زیادی میخام که بهم محبت کنه؟ دوستم داشته باشه تو دعوا حق بجانب نباشه .... چی میشه من قهرم بیاد نازمو بکشه بخدا آشتی نکنم یه ماهم باهام حرف نمیزنه مثل برج زهرمار میاد خونه و میذه امشب بهش گفتم کاش هیچ وقت باهات ازدواج نکرده بودم خیلی دلم شکسته الان دارم گریه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا انقدنفهمن زن نگرین مگه زورشون کردیم یکم مردونگی بلد نیست شوهر من بخدا تو دلم مونده یه بار پیام عاشقانه بده بگه دورت بگردم ... نفسم .. عمرم .... می م دکتر پیام بده اصلا هیچی نفهمه
من 6 ساله ک میگم اما بهتر نمیشه وقتی که خوبیم خوبه بخدا الان به همه بگم میگن مقصر تویی انثد که جلچ بقیه ادا ساکتا و خوبا رو در میاره اما ب من میرسه میشه دیو عصبی میشه اصلا یه جوری میشه ترسناک امشب برای اولین بار فحشم داد پا شد بیاد منو بزنه