2777
2789
عنوان

شامپوهای رفع سفیدی مو 5040 راسته؟؟؟؟؟

24596 بازدید | 39 پست

کسی تا حالا استفاده کرده؟؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما کرم رفع چین وچروکشو گرفتیم خدا لعنتشون کنه هیچ تاثیری نداشت

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

همه جنساش الکیه حیف پولت نیست بدی دست اینا...الهی کوفتشون بشه

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
والا ما کرم رفع چین وچروکشو گرفتیم خدا لعنتشون کنه هیچ تاثیری نداشت

راس میگی همین که نسرین مقانلو امتحان میکنه و میگه واووووو؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
یعنی هیشکی استفاد ه نکرده؟؟؟

عزیزم من هرکیو دیدم ناراضی بودن

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
همه جنساش الکیه حیف پولت نیست بدی دست اینا...الهی کوفتشون بشه

خوب گفتم بهتر از رنگ کردنه شاید

راس میگی همین که نسرین مقانلو امتحان میکنه و میگه واووووو؟؟

آره بابا غلط کرده،پول میگیرن اراجیف تحویل ملت زودباور میدن از اعتماد مردم سواستفاده میکنن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

پدرم خرید اصلا هیچ نتیجه ای نگرفته ولی باز میزنه زنگ زد گف شما ک گفتین نتیجه میده من ب شما اعتماد کردم اونام گفتن نه ما میخایم مشتری هامون ازمون راضی باشن یه پک گرون تر واس رفع سفید مو داد مجانی واسش فرستاد ک اینو بزنید نتیجه میگیرید 100درصد اینم زد باز نتیجه نگرفت فقط الکی هر روز سرشو روغنی میکنه هیچی ب هیچی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

اولش گفت پونصد هزار تومنه

بعدش گفت به 500 نفر اول میدیم344 هزار تومن گفتم نمیخام گرونه

امشب زنگ زدن میگه که میدیم بهت 270 هزار تومن تازه یک کرم ضد چروک هم روش مجانی

شوهرمم شروع کرد به غرولند کردن که اگه راس بود همه ایران میخریدن

نمیومد التماس تور و بکنه که؟