2777
2789
عنوان

کسانی که مشکل معده شدید دارن بیان

93 بازدید | 14 پست

از علائمتون میگین من دیگه معدام خیلی اذیت میکنه زیر قفسه سینه ام درد داره خود قفسه سینه ام سفت میشه دست چپم درد میگیره میزنه به پشت کتفم یکسره چه غذا بخورم معده درد دارم چه غذا نخورم اصلان بک وضعی حدودا یک هفته قبلم دکتر قلبم رفتم تست و اوکو گفت مشکلی نداره الان هفته دیگه شنبه دکتر معده نوبت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کارییییی میکنی قرص معده مصرف نکن هیچ چیز به غیر از تغییر تغذیه خوبش نمیکنه قرصای معده معتادت میکنه خودتو نده به دکترا من یه مدت قرص خوردم بدتر بدتر شدم 

دیگه کنار گذاشتم فقط رعایت غذایی کردم

و سعی کردم حرص جوش کمتر بخورم چون بیشتر معده دردا عصبیه الان خوب خوبم به غیر وقتایی که خودم زیاده روی میکنم یا عصبی میشم

منم چند سال قبل همین علایم رو داشتم فکر می کردم معده ام بعد که دکتر گوارش رفتم سونو داد دیدم مال کیسه صفرا هست سنگ داشتم الانم عمل کردم برداشتم درد کیسه صفرا مثل معده درده با این تفاوت که درد کیسه صفرا خیلی زیاده 

سلام کیسه صفرا هم بررسی کنید چون کیسه صفرا دقیقا پشت معده هست تشخیصیش سخته ( از سر تجربه میگم  جاریم یه مدت معده درد شدید داشت همش دکتر بود آخرش معلوم شد سنگ صفرا داره)

علائم شما چیه

درد قفسه سینه زیر سینم درد میگیره کتفم 

وقتی میخوایم پا میشم معدم انگار جوش آورده

وقتی یکم استرس دارم معدم درد میگیره و انگار یچیزی سنگینی روی سینه

اسید معدم زیاد میشه و میاد تا حلقم میسوزه 

باورت شاید نشه من روز ۱۳بدر امسال یک روز فقط بالا ۲۰بار حالم بهم خورد :))هرچیم میخورم چاق نمیشم 

سلام عزیزم

من وقتایی عصبی میشدم بدتر بودم دستام درد میومد یا پشت کتفم درد میومد سوزش داشتم یا دهنم تلخ میشد غذاهم ک هیچی نمیتونستم بخورم 

چندبا دکتر رفتم فایده نداشت بدتر معدم ورم میکرد تا یروز ی خانم ب من گفت جوانه گندم و جوانه عدس و سنجد باهسته و یه لیوان برنج ایرانی اسیاب کن و هرروز صبح مثل حریره درست کن بخور تا ۴۰ روز

من انجام دادم معده دردام تمام شد الان نزدیک دوساله معده درد نشدم

سلام عزیزممن وقتایی عصبی میشدم بدتر بودم دستام درد میومد یا پشت کتفم درد میومد سوزش داشتم یا دهنم تل ...

البته درکنارش ی برنامه غذایی هم داد

مثلا سرخ کردنی تا ۳۰ روز ممنوع بعد از ۳۰ روز خوردن ماکارونی دروعده شام ممنوع 

یا ادویه فلفل و ابلیمو و چیزایه ترش ممنوع تا دوسه ماه

ماست ترش ممنوع

گوجه ممنوع

خیار سبز خیلی کم رنده شده خیلی کم

چای و نوسابه و...ممنوع

البته درکنارش ی برنامه غذایی هم دادمثلا سرخ کردنی تا ۳۰ روز ممنوع بعد از ۳۰ روز خوردن ماکارونی دروعد ...

خلاصه مثلا موقع دم دادن برنج سیب زمینی نگینی کوچیک میریختم وسطشون و میزاشتم برنجا دم بکسن سیباهم میپختن

یا مرغ ابپز یکم روغن و زعفرون و نمک براخودم درست میکردم

یا حبوبات ب کل ممنوع

مثلا ماه اول چیزایه بدون ادویه میخوردم کم کم مثلا ب غذا زردچوبه میزدم کم کم غذا کامل خوردم نوسابه تا ۷ ماه نخوردم 

نراعات کنی خوب میشی من خوابیدن نمیتونستم بخابم از ورم