2777
2789
عنوان

میخوام به دوست دانشگاهیم خواهش التماس کنم حتی شده گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 53 پست
من بودم با جون و دل قبول میکردم این خودشم دیده من چقدر پیگیرم چقدر اذیت میشمم دیده رفتارامو خوب یه ک ...

فرض کن یکی تو رو دوست داره میره پیش یکی دیگه که تو اموزشه بهش میگه کدملی و دانشجویی خانم فلان رو بده یا برنامه درسی ایشون رو بهم بده

میدونم حس و حال شما چیه چقدر ایشون رو دوست داری ولی به نظرم از دوستت ناراحت نشو ایشون مسئولیت داره باید حریم خصوصی دانشجو رو حفظ بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری رفتار کنم پس؟ دیگه به سیم اخر زدم

بااعتماد به نفس زیااااااد یه کلاس خفن شرکت میکنی (موسیقی یا هنر یا اسب سواری )

درستو‌خیییلی خوب میخونی جوری که باعث جلب توجه بشی بعد کم کم میری سرصححبتو باهاش باز میکنی و انگار واقعا یه کاری باهاش داری اصلاااا نباید شک‌کنه منظور داری بعد یکم فاصله میندازی تا خودش بیاد باز حرف بزنه 

بحثو میبری سمت اینکه کلاس های مختلف میری رو خودسازی کار میکنی ورزش میکنی و هدف داری برای زندگیت 

ناخوداگاه درگیرت میشه درواقع مخلص کلام جوری مخشو میزنی که اون فک کنه اون مخ تورو زده😂😂اصلا خیلی باهاش گرم نمیگیری محترمانه پیام میدی گاهی خیلی کم یه تیکه های بامزه میپرونی بااحترام زیاد مکالمه هارو تو خیییلی کش نده ولی صحبت کن از خودت بگو یه جوری رفتار کن انگار فقط دیدت همکلاسیه به هیچکیم نگو هیچکییییی 

این روش کاملااااا جوابه بهت قول میدم 

فرض کن یکی تو رو دوست داره میره پیش یکی دیگه که تو اموزشه بهش میگه کدملی و دانشجویی خانم فلان رو بده ...

بله موافقم من فقط اسم یک درس رو ازش خواستم همین اینکه اسم یک درس رو بگه که ضرری به کسی نمیرسونه

بله موافقم من فقط اسم یک درس رو ازش خواستم همین اینکه اسم یک درس رو بگه که ضرری به کسی نمیرسونه

بحث ضرر رسوندن نیست بحث حفظ حریم شخصی افراده 

امیدوارم حس درک نشدن نگیرید از حرف های من،فقط سعی دارم دیدگاه دوستتون رو شرح بدهم

21 سالمه

ببین حالا من از زندگیت که خبر ندارم و حقیقتاً باورم نشد که ۲۱ سالته

ولی این نظر منه

خودتو برای هیچ پسری، هیچچچچچ پسری به آب و آتیش نزن

حتی سمتت هم میان محل نذار، چه برسه بخوایی بری بچسبی بهشون

با عشق و عاشقی هم کاراتو توجیه نکن، آدم پدر مادرش می‌میرن، دووم میاره و زنده می‌مونه

این که دیگه پسر مردمه

یه تجربه‌ی هر چند ناقص داشتم که میگم، باور کن دو روز خودتو سرگرم کنی، همچین یادت میره که نگو

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بااعتماد به نفس زیااااااد یه کلاس خفن شرکت میکنی (موسیقی یا هنر یا اسب سواری )درستو‌خیییلی خوب میخون ...

عزیزم من این کلاس هارو رفتم هم موسیقی هم هنر رو و ولش کردم ولی بلدم اینکه مثلا اینطوری بخوام باهاش سر صحبت رو باز کنم نیاز دارم باهاش همکلاسی بشم دوباره دیگه درسته؟ بعد من وقتی میبینمش به معنای واقعی لال میشم و تقریبا خودمو قایم میکنم اینقدری که هول میشم اصلا زبونم نمیپرخه حرف بزنم بعد تو هیچ گروه درسی عضو نیستش و هیچ اپی غیر از اینستا نداره که اونم پی ویه من چیکار کنم اخه؟ اصلانم ادمی نیست که اهل حرف زدن و اینا باشه

عزیزم من این کلاس هارو رفتم هم موسیقی هم هنر رو و ولش کردم ولی بلدم اینکه مثلا اینطوری بخوام باهاش س ...

اشتباه منو نکن منم دقیقا عین تو بودم میگفتم روم نمیشه فلان و گفتم ترجیح میدم مستقیم بگم از طریق یکی از دوستام گفتم و برای همیشه از دستش دادم ...

الان این روشی که گفتمو بهت باهرکی صحبت میکنم بهم پیشنهاد میده ولی چه فایده میگم کاش برای اون بلد بودم 

اتفاقا اینشتا خیلی خوبه همه اینکارو تو اینستا بکن استوری بزار باشگاه درس خوندن هدف انگیزه طبیعت پادکست خوب موسیقی هنر و...خودش سرصحبت باز میشه بالاخره ریپلای میکنه 

سعی کن تو استوریا خیلی عاقل باشی جلف بازی اینا درنیار 

اشتباه منو نکن منم دقیقا عین تو بودم میگفتم روم نمیشه فلان و گفتم ترجیح میدم مستقیم بگم از طریق یکی ...

چشم عزیزم سعی میکنم از این بعد یکم پرو تر باشم بنظرت ریک بدم بهش تو اینستا؟ بعدم اینکارایی که گفتی رو انجام بدم؟ اگه ریکم رو بک نداد یا اکسپت نکرد چی

ببین حالا من از زندگیت که خبر ندارم و حقیقتاً باورم نشد که ۲۱ سالتهولی این نظر منهخودتو برای هیچ پسر ...

اخه چندین ماهه شده و حتی یک کوچولو هم فکرش تو ذهنم کمرنگ نشده منم واقعا راستش رو گفتم اخرای 20 سالگیم هستم کراشمم 21 22 هستش حقیقتا تابحال پسری تو زندگیم نبود و اینم اولین نفریه که اینقدر سرش پافشاری دارم

بحث ضرر رسوندن نیست بحث حفظ حریم شخصی افراده امیدوارم حس درک نشدن نگیرید از حرف های من،فقط سعی دارم ...

نه عزیزم خیلی ممنونم ازتون حرفتون بشدت منطقیه منتهی من ادم احمق و بی منطقی شدم

اخه چندین ماهه شده و حتی یک کوچولو هم فکرش تو ذهنم کمرنگ نشده منم واقعا راستش رو گفتم اخرای 20 سالگی ...

باور کن منم همین بودم

ولی تا دیدم بهم بی‌محلی می‌کنه، یه جوری ازش متنفر شدم که نگو

دو ترم نبینیش، درست میشه به خدا

خودتو بی‌خودی درگیر نکن💕🫶🙏

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چشم عزیزم سعی میکنم از این بعد یکم پرو تر باشم بنظرت ریک بدم بهش تو اینستا؟ بعدم اینکارایی که گفتی ر ...

فعلا رکوست نده سعی کن تو حذف و اضافه بدونی کدوم کلاسه کاش درس تخصصی باهاش برداری سرکلاس خییلی خودتو نشون بده درسو خیلی خوب بخون اگه دیدی نیومد چندتا از بچه های دیگه که دوستاشن و اونم داره فالو کن که تابلو نشه بهش نظر داری اگه دخترباشن بهتره که بدونه از طریق اونا اومده تو اینستات اگرم نبود پسر یکی‌دوتا از دوستای پسرشو‌فالو‌کن خیلی نه