عزيزم اونجا تاپيك قفل شد نتونستم پيام بدم. من واقعا عذر ميخوام. مشكل چت اينه كه لحن و صدا رو انتقال نميده خيلى سوء تفاهم پيش مياره. بازم من اگه ناراحتتون كردم خيلى خيلى عذر ميخوام. شرمندم. يك هزارم درصد هم قصدم ناراحت كردنتون نبود. بازم هزار بار عذر ميخوام. مطمءنم شما خيلى خيلى زيباتر از همسرتونيد. خدا براى هم حفظتون كنه. خانوادتون هميشه سالم باشه. و خوشبخت. منو هم ببخش قصدم فقط اين بود كه خنده روى لبات بيارم ولى برعكس شد. اصلا من تا سه ماه هيچ جا پست نميزارم ميرم. ولى تورو خدا ناراحت نشو. من فكر كردم يكم نوع پستت با شوخ طبعى همراهه. اشتباه از برداشت من بود. اگه تاپيك باز بود همونجا ازت عذر خواهى ميكردم. نميدونم اين پيام بهت ميرسه يا نه اميدوارم ببينيش. بازم خيلى عذر ميخوام. به خدا الان يكى از عكسا يادم نيست اگه اون ادمارو تو خيابونم ببينم نميشناسم. نميدونم چرا اينقدر شوخى. كردم. اگه صدا بود و نوشته نبود شايد كمتر سوء تفاهم ميشد. بازم به همه زبوناى دنيا ازت معذرت ميخوام گل خانوم من حرفم بد بود. اشتباه بود. لوس بود مزخرف بود. غلط بود. واقعا همه اينا. ولى به خدا فكر ميكردم باعث شوخى و خنده ميشه. راضى نبودم يه لحظه ناراحت شى نميدونم ديگه چى بگم. هميشه خوب و خوش باشى نازنين