2777
2789
عنوان

به نظر شمام زندگی خیلی پوچ و بیهودست⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
تاپیک استارتر هست توش نظر دادم . تاپیک شما نیست چه ربط داشته چه نداشته !

تاپیک هر کی باشه فرقی نداره،سایت تبادل نظره.

سواد ک داری بدونی تبادل نظر چیه.

یا اینم اداشو درمیاری

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
تاپیک هر کی باشه فرقی نداره،سایت تبادل نظره.سواد ک داری بدونی تبادل نظر چیه.یا اینم اداشو درمیاری

مشکلاتتون با همسرتون رو روی من خالی نکنید 

شما باسوادید .

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلاتتون با همسرتون رو روی من خالی نکنید شما باسوادید .

مشکلات من و همسرمو با مشاور حل کردم ربطی ب شرو ورایی ک تو اینجا میبافی نداره.تو هم عقده هاتو اینجا خالی نکن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
مشکلات من و همسرمو با مشاور حل کردم ربطی ب شرو ورایی ک تو اینجا میبافی نداره.تو هم عقده هاتو اینجا خ ...

مشخصه🤪🤪😅 مشکل و عقده ها

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

منم هر کاری کنی بعدش میمیری

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

زندگی الان خیلی راحته فقط کافی پولدار باشی اهل خانواده باشی و بخای یه زندگی سالم تجربه کنی سالی چندبار سفر داخلی و خارجی.لباس و وسایل خوب و برند

ی خونه تو شهر ی خونه ویلا تو روستا یه ماشین خارجی خوب

تغذیه سالم و ارگانیک

و برا تکمیل یه پولی بزاری کنار ب نیازمندا بدی انرژی و دعاشون بهت برمیگرده

این ایده المه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون