2777
2789
عنوان

درمورد دبیری و معلمی سوال دارم

116 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

میشه کمکم کنید 

راستش من الان دارم زیست شناسی دانشگاه آزاد می خونم اما از رشته ام راضی نیستم کنکور شرکت کردم دوباره بخونم برای فرهنگیان چون تدریس کردن و معلمی رو خیلی دوسش دارم اما اطرافیانم می گن تو قبول نمی شی چون چادری نیستم بخاطر این 

خب مانتویی ام اما حجابم بد نیست 

حالا موندم واقعا وقت بزارم براش یا نه 

از طرفی می گم بمونه لیسانسمو بگیرم آزمون استخدامی شرکت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چادری نبودم، تو گزینش هم گفتم هیچ وقت چادری نبودم، گفت پوششت چیه گفتم شال، قبول شدم. 

امسال هم کلا گزینش درصدش و آوردن پایین.

آزمون استخدامی معلوم نیست شاید دیگه تا چند سال برگزار نشه 

اگر واقعا معلمی دوس داری برو فرهنگیان راحت، از اولم حقوق داری

من چادری نبودم، تو گزینش هم گفتم هیچ وقت چادری نبودم، گفت پوششت چیه گفتم شال، قبول شدم. امسال هم کلا ...

اعه چقدر خوب منم میگم اگه انشالله دعوت به مصاحبه شدم همون بگم مانتوییم اما دختر خالم می گه نگو با چادر برو 

آره واقعا به حقوقشم نیاز دارم تدریسم خیلی دوس دارم اما اطرافیان می گن قبول نمی شی چادری نیستی 

اعه چقدر خوب منم میگم اگه انشالله دعوت به مصاحبه شدم همون بگم مانتوییم اما دختر خالم می گه نگو با چا ...

من با مانتو بلند و مقنعه رفتم. کلا اگر دروغ نگم اعتماد به نفسم بهتره، اونجوری احساس ذلیل بودن میکنم