سلام به همه بینندگان گرامی 👀درباره انتخاب واحد سوال دارم من برحسب چارت درسی که دارم انتخاب واحد کردم با استاد های خوب بعد الان چند تا کلاسام باهم تداخل تایمی دارن بنظرتون طبق تجربه ای که دارین چیکار کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید ♥🎀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول از مدیر گروهتون بپرس چون امکان داره سایت درس هایی با تداخل برداشتی آخر ترم برات حذف کنه اگر مشکلی نبود با استادا صحبت کن هر کدوم حضور و غیاب براشون مهم نبود کلاسش رو شرکت نکن از بقیه جزوه بگیر
حذف میشه کلا توی سیستمدرستش کن برنامه ات رواین فقط استثنا دیدم اتفاق افتادهازاد اونمبرای ارشد یا دکت ...
هنوز انتخاب رشته شروع نشده بعضی از اساتید دروس تخصصمون واقعا استادن آدم خیلی سختشه بخاطر تداخل تایم از استاتید خوب محروم شه رشته تحصیلمم هنریه که بیشترش عملیه بخاطر همین فکر نکنم اساتید قبول کنن