2777
2789
عنوان

بهترین بیزینس برای یه خانم چیه

209 بازدید | 18 پست

با پول اولیه۱میلیارد بهترین شغل برای یه خانم ازنظرشما چیه؟

انلاین شاپ وکار درخونه

یا کار بیرون مثل شریک‌شدن توساخت ویلا،مغازه یا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی 

البته شراکت هم دردسر داره هم خطر داره 

میتونی یه زمین بخری و بدی دست این بساز بفروش ها که مثلا زمین رو با هزینه خودشون میسازن تقسیم میکنن 

بعد سهم خودت که میشه حداقل چند تا واحد بفروشی باز همین کارو بکنی  پول بیاد رو پولت

من عاشق کافه زدنم باموسیقی زنده جوونا بیان اونجا وای خیییلی دلم میخواد ولی همسرم اصلا خوشش نمیاد🥺🥺

منم خیلی زیاد دوسدارم مخصوصا کافه صبحونه یا کافه سنتی کوچولو ولی خیلی دردسر داره وهزینه هاش بیشتر میشه

منم خیلی زیاد دوسدارم مخصوصا کافه صبحونه یا کافه سنتی کوچولو ولی خیلی دردسر داره وهزینه هاش بیشتر می ...

میتونی با یه میلیارد شروع کنی دکوراسیون و موسیقی رو قسطی بگیری

دومی البته شراکت هم دردسر داره هم خطر داره میتونی یه زمین بخری و بدی دست این بساز بفروش ها که مثلا ز ...

همسرم شغلش همینه میتونم پولمو ب همسرم بدم بهم سود بده ولی من دلم میخواد شغلی داشته باشم که خودم درگیرش باشم کارکنم ازبیکاری بیزارم

به نظرم آنلاین شاپ یا رو خودت سرمایه گذاری کنی یه مهارت یاد بگیری که بتونی ازش کسب درآمد داشته باشی

رنگکار هستم ولی بااحترام به همه ارایشگران پرستیژ شغلی نداره مگراینکه خودت یه سالن بزرگ بزنی ونظارت کنی