2777
2789

بچه ها من چندساله تو بدنم مشکل پوستی دارم بیشتر تو صورت ک مجبور میشم ارایش کنم وگرنه دوس دارم بدون ارایش باشم صورتمو کانسیلر میزنم اونم فقط زیر چشمام یکمم رژگونه میزنم با رژ کمرنگ هیچوقت رژ پررنگ نمیزنم چون بهم نمیاد بعضی وقتام خط چشم کوتاه میکشم هیچوقتم کرم پودر نزدم به کل صورتم

۱۸سالمه ارایش میکنم شبیه کارتونای باربی میشم ولی نمیدونم چرا مردم و دوستام هی بهم میگن همش با ارایش خوشگلی یا این ارایشت خیلی ببخشیدا شبیه خراباس حتی خانوادمم بهم میگن اینجوری ارایش نکن اخه نمیدونم مشکل چیه

اونقدری که پسرا و مردا نگام نمیکنن یا نمیگن خراب این دخترا و زنا میگن

بعد مشکل اینه تو‌ شهر خیلی کوچیک زندگی میکنیم مثلا رشت تهران رفتم همه بهم میگفتن خیلی خوشگلی میکاپت تکه یا مارک فلان رژت چیه ناخنت بلنده خوشگله و..

خانوادمم بعضی وقتا میگن دوستات یا هرکی ک بهت اینارو میگه حسودی میکنه جات نیست همه هم بی‌دلیل تو این شهر باهام مشکل دارن بدشون میاد ازم چیکار کنم بنظرتون🥲🥲

ارایشم اینجوریه قیافمم یکم شبیه این عکسه به ابروهامم هیچی نمیزنم طبیعی

شاید زیاد آرایش میکنی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.