2777
2789

۲۳ سالمه دیگه دیرم هست طرف همسنمه ولی میترسم باهاش برم بیرون هم دانشگاهی هستیم رشتش با من فرق داره زیاد اصرار کرد ولی من هیچ شناختی ازش ندارم میترسم بزن در رو باشه یا تو قرار اول دست بزنه بهم منم نتونم خودمو کنترل کنم بزنم تو دهنش😂😂

من که گند زدم بار اولم بود دیگه پیداش نشد😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی 

تجربه اش کن

به قیمت 

تجربه یک عشق 

تجربه یک شکست 

تجربه یک رابطه 

ببین من تا حالا توی رابطه نرفتم ولی با دو روز چرت شیفته طرف شدم بعدشم رفت راحت خداحافظی کرد حتی با اینکه توی رابطه نرفته بودیم شکستم بد شکستم گریه هام ریخت الان بعد یکی دو ماه به زور دارم فراموشش میکنم چون اون واولین پسر  تو زندگیم بود و این برام یک تجربه شد تا برم دانشگاه و یه رابطه جدی را تجربه کنم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
چیکار کردی مگه؟

آنقدر تو گوشش گفتم من اهل این کارا نیستم ،واای این حرفت چیه میزنی ول کرد رفت و سینگلم🥲😂

ولی متوجه شدم آدمی ام یه درد این رابطه ها نمی‌خورم چون صدمه میبینم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آنقدر تو گوشش گفتم من اهل این کارا نیستم ،واای این حرفت چیه میزنی ول کرد رفت و سینگلم🥲😂ولی متوجه ش ...

منم همینم ..فک کنم باید جلو دهنمو بگیرم😂 بدبختی من خندمم میگیره مطمئنم ببینمش دهنمو مثل تمساح باز میکنم میخندم😂

منم همینم ..فک کنم باید جلو دهنمو بگیرم😂 بدبختی من خندمم میگیره مطمئنم ببینمش دهنمو مثل تمساح باز م ...

چقدر تو منی

منم همش میخندم😁دندونام همیشه معلومه