2777
2789
عنوان

قبلا جو اینجا شادتر بود

86 بازدید | 15 پست

قبلا کاربرا تاپیک خرید عید و جهیزیه و دکوراسیون منزل میزاشتن آدم دلش شاد می شد

الان همش شده تاپیک خیانت و شکست عشقی و غم و 😔 غصه...

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره سگ سیاه افسردگی افتاده رو سایت

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

عزیزم چیکار کنن همه تحت فشارن همه جوون و پر از حسرت واقعا داره به جوونا ظلم میشه

آره منظورم اینه که شرایط زندگی سخت شده و شور و نشاط از بین رفته

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

زیر فشار زاییدیم تاپیکا خودمو نگاه کنی یکیش مثبت نییت همه منفی خب واقعانم زندگیامون همینه مثلا من الکی بیام بگم خیلی خوشبختم خیلی اوکیم...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

چون اگر تاپیک شاد بزنیم میگن شاید یکی نداشته باشه آه بکشه

من که از خوشحالی بقیه شاد میشم، انگیزه میگیرم

زیر فشار زاییدیم تاپیکا خودمو نگاه کنی یکیش مثبت نییت همه منفی خب واقعانم زندگیامون همینه مثلا من ال ...

آره چون شرایط سخت میشه میایم اینجا با درد و دل یکم خودمون رو آروم می کنیم.

قبلا این ایام پر بود از تاپیکهای خرید عید و خونه تکونی ولی الان فشار اقتصادی اکثرمون رو دلمرده کرده

من دری وری زیاد میگم جو شاد شه ، فک کنم غمگین ترشون کردم

نباید تحت تاثیر آدمای بخیل روحیه شادت رو از دست بدی