2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مرتب استفاده کنی تا نتیجه بگیری صورتتو اول با فیس واش بشور قشنگ بعد ماسک بزار بعد بیست دقیقه نی ...

پوست رو خراب نمیکنه با استفاده مداوم ؟

همسرم پوستش بشدت به آفتاب و سرما حساسه و تیره و پر از لک شده و از ماسک و کرم و ایناهم خوشش نمیاد 🤕😪و شغلش هم جوریه که مدام درمحیط باز هست 

گزینه ای راحت تر از ماسک ورقه ای به ذهنم نیومد براش ... اگر همینم قبول کنه البته

بنظرت جواب میده ؟

پوست رو خراب نمیکنه با استفاده مداوم ؟همسرم پوستش بشدت به آفتاب و سرما حساسه و تیره و پر از لک شده و ...

بله ولی باید حداقل چن ماه استفاده کنه تا نتیجه ببینه و خوبه

و کلا اینا جنبه ی مراقبتی دارن نه درمانی

اگ لکش زیاده باید بره دکتر واسش لیزر کربن دی اکسید انجام بده

پوست رو خراب نمیکنه با استفاده مداوم ؟همسرم پوستش بشدت به آفتاب و سرما حساسه و تیره و پر از لک شده و ...

هفته ای دوبار اینا باید انجام بدی ضد آفتاب بی رنگ بگیر براش خیلی تاثیر داره دیگه پوستش اینطوری نمیشه ژل شستشو مناسب پوستشم بگیر بخاطر آلودگیم خراب میشه پوست هر شب بشوره باهاش صورتشو