2777
2789

حرفتونو بگین و خالی بشین 

یا نه با سیاست بریم جلو 

البته بیشتر منظورم شک به خیانته 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

شک بی خود به وجود نمیاد از رفتاراییه که میبینی،و تا یقین نشده به نظرم گفتنش بی فایدس و فقط مخفی کارتر میشه ،ولی بعد اطمینان اگه نمیبخشی که خب طلاق،اگر م به هر دلیل قصد ببخشش داری باید پشیمان کننده باشه که حداقل دوباره تکرار نشه فقط ساده نگذرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نباید گفت تامطمعن نشدی واین که مطمعن به خیانت شدی یه جوری بری توقیف اموال بدی برای مهریه وبعدطلاق خودشم نفهمه ازکجا خورده این حرومزاده ها هیچ وقت نمی تونن خیانتشون وبزارن کنار

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

هیچ وقت نباید گفت تامطمعن نشدی واین که مطمعن به خیانت شدی یه جوری بری توقیف اموال بدی برای مهریه وبع ...

اگر در حد چت باشه چی؟؟ 

من نمی تونم بگذرم هیچ وقت هیش کی درحد چت خودشو خراب نمی کنه

اینم حرفیه.... ولی از صحبتاشون فهمیدم در همین حد بوده

[QUOTE=370442056]اینم حرفیه.... ولی از صحبتاشون فهمیدم در همین همسرسابق منم درحد چت بود اولش اشتباه کردم فرصت دادم ازچت رسید به رابطه البته من حق طلاق گرفتم فرصت دادم بعدش خیانتشو که فهمیدم یه جوری جداشدم یه هفته مونده بود به طلاق تموم شه فهمید اونم خودم گفتم بهش 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

شاید خیلی ها با نظر من موافق نباشن ولی از نظر من مردی که یه بار خیانت کرده بازم میکنه یه خانمی یود میگفت شوهرم گریه کرده و فلان قسم خورده اصلا همچین چیزی نیست بازم خیانت میکنه اما با احتیاط دیگه نمیفهمی