2777
2789
عنوان

دلم برای بیرانوند سوخت

432 بازدید | 58 پست

من فوتبالی نیستم 

اما بعضی آدم ها آوازه شون به گوش همه میرسه 

بیرانوند یکی از آدم های موفقه که از صفر شروع کرده و پشتیبانی هم نداشته 

من تو این برنامه های که دعوتش میکردن مثل خندوانه و... دیدمش پسر بامزه و ساده ایه 

چند بار هم فقط به خاطر بیرانوند من فوتبال نگاه کردم 

الانم من این بازی آخر رو ندیدم فقط رفتم اینستا دیدم اینستا پر شده از فحش خانوادگی به بیرانوند 

پرسیدم ببینم چی شده که متوجه شدم تیمش رو عوض کرده 

این همه فحش خانوادگی 

اونم از دهن زنا خجالت نداره زنا به همجنس خودشون فحش بد بدن 

این آدم کم افتخار آورد واسه فوتبال تهش اینجوری باید فحشش بدین 

کاش به قول آیسان اسلامی سرش رو میشکستین نه این جور فحش ها رو میدادین 

رونالدو مگه نبود به خاطر پول رفت عربستان ابا گرفت کول و رقص شمشیر کرد چرا کسی چیزی نگفت 

بره گم بشه 

یه هوله بدبخته

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظاری از بی فرهنگ بازی بعضیا نداشته باش که زندگی دیگران رو قضاوت میکنن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اره منم امروز دیدم چ وضعی بود انستا همه چی پرت میکردن طرفش سنگ بطری 

اون دختر و هم نگم براتون همه خودشونو جای اون عفریته جا زدن تو کامنتا زیر پستا مثلا چ افتخاراتی داره

پرچم پرسپولیسو عوض کردن عکس اون دخترو زدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

آره حقش نبود ولی اینم بد رفت، شکایت کرد از پرسپولیس می‌تونست با خاطره خوش بره، حیف شد اون همه محبوبیت رو بخاطر پول از بین برد

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍