2777
2789

سلام به همه. من شنیده بودم برای تهیه شیرخشک باید حتما با کدملی نوزاد از داروخانه بخرم. سر بچه اولم، واسه ساک زایمان یه قوطی شیرخشک بردم که اگه بچه م نتونست شیر خودمو بخوره بهش شیرخشک بدم و خب به دردم خورد. الان سر زایمان بعدی م میخوام بدونم بدون کارت ملی بهم شیرخشک میفروشن تا با خودم ببرم بیمارستان؟ چون هنوز بچه دنیا نیومده که بخواد کد ملی داشته باشه. 

راه حلی دارین؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کد ملی هو در ماه هر واسه هر بچه تعداد محدود و تعیین شده ایه

اطلاع دارین چند تا در ماه میدن؟ چون من باید بعد چند ماه برگردم سرکار و خودم نمیتونم شیرمو بدم. این همه میگن فرزندآوری اونوقت توی تأمین شیرخشک موندن 

اطلاع دارین چند تا در ماه میدن؟ چون من باید بعد چند ماه برگردم سرکار و خودم نمیتونم شیرمو بدم. این ه ...

نمیدونم تعدادشو بخدا

ولی میدونم خیلی کمه،سهمیه بندی میکنن 

من خواهر کوچیکم سهمیه  ش تموم میشد با کد ملی یکی از بچه های فامیل واسش میگرفتیم ک اون شیر خشک نمیخورد

اره واقعا

وقتی شنیدم از تعجب میخاستم شاخ دربیارم خیلی مسخرس

نمیدونم تعدادشو بخداولی میدونم خیلی کمه،سهمیه بندی میکنن من خواهر کوچیکم سهمیه ش تموم میشد با کد مل ...

نه کم نیس هر ماه ۱۰ تا میدن

وقتی شیرخشک میگیرن مردم برا کیک و شیرینی مصرف میکنین همین میشه دیگه 

نه کم نیس هر ماه ۱۰ تا میدنوقتی شیرخشک میگیرن مردم برا کیک و شیرینی مصرف میکنین همین میشه دیگه

اخه کم میومد واسه ما ،خواهرم جز اون چیز دیگه ای لب نمیزد

مگ واسه شیرینی از اون استفاده میکنن؟

نه اون شیرخشک قنادیه فرق داره فک کنم

با سلام و وقت بخیر

- با کد ملی کودکان زیر 2 سال ، هر ماه 10 عدد با قیمت حمایتی

- با کد ملی کودکان 2 تا 6 سال ، هر ماه 10 عدد به قیمت آزاد

- با کد ملی افراد بالای 6 سال ، هر ماه 1 عدد به قیمت آزاد

امیدفارماسی 

داروخانه اینترنتی شما

با سلام و وقت بخیر- با کد ملی کودکان زیر 2 سال ، هر ماه 10 عدد با قیمت حمایتی- با کد ملی کودکان 2 تا ...

بسیار لطف فرمودین. امکان خرید با قیمت آزاد وجود داره در رده سنی زیر 2 سال؟ و اینکه اگر کد ملی نداشته باشم، مثلا قبل از دنیا اومدن بچه، میشه یکی دو عدد آزاد بتونم تهیه کنم؟

بسیار لطف فرمودین. امکان خرید با قیمت آزاد وجود داره در رده سنی زیر 2 سال؟ و اینکه اگر کد ملی نداشته ...

خواهش می کنم. با کد ملی خودتون و یا همسرتون، حتی قبل از تولد نوزاد میتونید یک فوطی شیر خشک آزاد دریافت کنید.