2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم‌میرفتم‌ دبی🫠 

هیچچچ وقت بخاطر ی رقص و‌ی لباس ریخت فامیلو  تحمل نمیکنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عروسی رو بگیر، خیلی ها کل زمان عقد باهم زندگی می کنند و بعد هم عروسی می گیرند، مشکلی نداره، چون برات مهمه بگیر.

من خودم عروسی نگرفتم و اصلا پشیمون نیستم چون دوست نداشتم ولی کسی که دوست داره باید بگیره.

بیخیال دختر

فامیلات معلومه خیلی نچسپن

مراسمم بگیری بخدا کوفتت میکنن

با همون پول برید یه جایی ماه عسل

یا با همون پول برو لباس عروس بپوش و ارایشگاه

برید اتلیه کلیپ فرمالیته بگیرید

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

من واقعا عروسی برام مهمه 

دوست دارم بگیرم چه اشکالی داره این شادی رو با بقیه هم له اشتراک بزاریم یه شب دیگه همه کنار هم آتلیه و عکاسی که کردی یه لباس بگیر خودت آرایش کن اقوام درجه یک رو دعوت کن و جشن رو بگیر 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

تقریبا هزینه ی جشن‌کوچولو چقد میشه؟

ببین یک تالار ساده بخواد بگیره، هر نفر مثلا جوجه بدن میشه ۳۵۰. حداقل از سمت عروس و داماد دیگه ۶۰ نفر میشن. تا اینجا میشه ۲۱ تومن

ارایش عروس، اگه نگه عروسم میشه جایی رو پیدا کرد که با ۴ تومن، خوب انجام بدن

تا اینجا شد ۳۰ تومن

عکاسی و فیلم برداری به ساده ترین شکل ممکن حدودا ۷ ۸ تومن تا ۱۰ تومن

دیگه دی جی و ماشین عروس و کت شلوار داماد و خرج های جانبی هم ۱۰ تومن

میشه با ۵۰ ۵۵ تومن با ۶۰ تا مهمون یک عروسی اقتصادی گرفت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

چون دلتون به برگزاری جشن هست و از طرفی جشن عقد هم نداشتین،آره فکر خوبیه که توی فرصت مناسب هم جشنتون رو برگزار کنید و هم اینکه اعلام میکنید زندگی مشترک رو شروع کردید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من بودم‌میرفتم‌ دبی🫠 هیچچچ وقت بخاطر ی رقص و‌ی لباس ریخت فامیلو تحمل نمیکنم

با پنجاه شصت تومن میشه دبی رفت ؟ اگه میشه برم 😭😭

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون