2777
2789
عنوان

بیماری یا چی 😐❤️‍🩹

43 بازدید | 6 پست

دیشب باز مثل خیلی بارهای دیگه یه تصمیم یهویی گرفتم که همه برنامه هامو پاک کنم تمام وقتم برای بچه ها باشه حتی برنامه های داخلی تا الان تحمل کردم باز الان اومدم نی نی سایت آخه واقعا بیکارم بچه هام با هم سرگرمن 😅منتظرم بزرگتر بشن ببرم کلاس برا خودمم یه کاری کنم از بیکاری دربیام چون بچم شیرخواره دلم‌نمیاد حتی برم‌گواهینامه ثبت نام کنم یکسالشه ولی میخام تا دوسالگی وقتمو براش بزارم بعد برم دنبال گواهینامه چقد مادر شدن سخته از همه چی باید بزنی ولی شیرینه این سالای اول زندگیشون بعد اونا بزرگ میشن سرگرم کارای خودشون میشن و من دلتنگ اینروزا که چرا بیشتر وقت نزاشتم برای باهم بودن شما بودین چیکار میکردین میرفتید دنبال کارایی که دوست دارید یا بچه داری🤱

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

راجب عنوان من گاهی وقتا میرم همه برنامه هارو پاک میکنم باز پشیمون میشم از کارم حوصلم سر میره🤦🏻‍♀️

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چه حس قشنگی بهترین حس دنیا مثبت شدن بیبی چکه 😍البته من مجردم

خیلی خصوصا وقتی که بری برای تعیین جنسیت ببینی بچت جنسیتش همونیه که میخای من دختر میخاستم و دختر شد اولی😍

هردو در حد معقول

ببخشید اسم کاربریتو دیدم خندم گرفت کی گذاشته😅

آره ن از خودت بزنی ن از بچه درست میگی