2777
2789
عنوان

گربم حالش بده

67 بازدید | 10 پست

از دیشب چیزی نمیخوره بیحال بود اصلا حوصله نداشت یکم شیر دادیم بهش با سر سرنگ خورد 

نیم ساعت بعد گلاب به روتون همزمان هم بالا اورد و هم اسهال کرد .الانم بی حاله .الان اصلا شرایط دکتر بردن ندارم .کسی تجربه ای داشته .خوب شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟ با گربه های دیگه در ارتباط بوده؟ بیرون رفته؟ غذا چی خورده اخرین وعده؟

۵ ماهشه.اره سه تا گربه دیگم وقتی دارم حالش خوب بود خونه رو گذاشته بودن رو سرشون .بی حوصلس اصلا هرچی اونا میان سمتش برا بازی اصلا واکنشی نداره.بیرون نرفته فقط با گربه ی های خونگیم در ارتباطه.اخرین وعده گوشت قرمز پخته شده دادم بهش برا اولین بار

۵ ماهشه.اره سه تا گربه دیگم وقتی دارم حالش خوب بود خونه رو گذاشته بودن رو سرشون .بی حوصلس اصلا هرچی ...

ببین این گربه وقتی اسهال استفراغ داره مسموم شده اگه با گربه های دیگه در ارتباط بوده یا گربه های دیگتون با گربه های دیگه در ارتباط بوده تو خاک بیرون یا جای دیگه دستشویی کرده باشه امکان بیماری پنلو هست 

یه بیماری جدید هم اومده که اگه با گربه های دیگه در ارتباط باشه اونم ممکنه باشه یه چیزی شبیه ورونا که گلبول سفید هارو میکشه 

حالا اگه گوشت قرمز پخته بهش دادی خورده و میگی بار اوله ممکنه برای اون باشه دیگه بهش نده 

آب بذار پیشش باشه

گربه های دیگه ات رو ازش دور کن 

شیر اصلا بهش نده شیر مسهله اصلا برای گربه چه فکری کردی دادی 

تا ۱۸ ساعت اگه هیچی نخوره اوکیه بعدش اگه نخورد باید بره دامپزشکی امکان از دست رفتنش هست چون اب بدنش کم میشه 

این نیز بگذرد...