2777
2789
عنوان

نی نی یار سلام 🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 88 پست
@niniyar میشه زودتر انجام بدید؟ به دلایل اشتباه تعلیق شدم گفتن درمیارن لطفا انجام بدید من هم دیگه م ...

@niniyar  

قضیه اصلا به تماس با ما مربوط نیست 

به اشتباهی منو تعلیق دائم زدن قرار شد منو در بیارن 

اگر میشه انجام بدید همین 

تو صفحات قبل هم ملاحظه کنید 

من کاربر ihmk2  هستم🚶‍♀️🦋                                                

سلامشما تگ هم درست می کنین؟

خیر

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم گلم نی نی یار شیفت قبل درجریانه تصمیم به این شد کاربری ihmk2 رفع تعلیق شه این تعلیق شه شا ...

پس توی همون ساعت با خودشون هماهنگ کنید عزیزم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خیر

ممنون

niniyar شیفت قبل امشب انجام دادن.

گفتم الان که همه از یک حساب استفاده می کنین و دسترسی دارین شاید شما هم انجام بدین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

پس توی همون ساعت با خودشون هماهنگ کنید عزیزم

عشقم توروخدا الان انجام بده اعتماد هم نداری صفحات قبل گفتن خودشون من باید تا فردا شب صبر کنم جونم درمیاد 

لطف کن انجام بده بخدا کار سختی نیس

@niniyar قضیه اصلا به تماس با ما مربوط نیست به اشتباهی منو تعلیق دائم زدن قرار شد منو در بیارن اگر ...

من توی کار همکارانم دخالت نمیکنم.اگر با ایشون هماهنگ هستین از طریق خودشون پیگیری کنید

من توی کار همکارانم دخالت نمیکنم.اگر با ایشون هماهنگ هستین از طریق خودشون پیگیری کنید

باشه عزیزم 

کاشکی بقیه همکاران تون هم مثل خودتون باشن 

اونا اصلا نمیان 

عشقم توروخدا الان انجام بده اعتماد هم نداری صفحات قبل گفتن خودشون من باید تا فردا شب صبر کنم جونم در ...

عزیزم اگر قراره ایشون رفع تعلیق انجام بدن حتما پیگیری میکنن.فردا با خودشون هماهنگ کنید.ممنون

عزیزم اگر قراره ایشون رفع تعلیق انجام بدن حتما پیگیری میکنن.فردا با خودشون هماهنگ کنید.ممنون

بین چه ساعت هایی آن niniyar هستن اگر استارتر خواستن صحبت کنن؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بین چه ساعت هایی آن niniyar هستن اگر استارتر خواستن صحبت کنن؟

همون ساعتی که صحبت کردن

همون ساعتی که صحبت کردن

ممنون

💙💙💙