2777
2789

من وزنم 120 شده کلی تحقیر میشم حتی از طرف خونواده ام دیگه همه دارن بهم تیکه میندازن من راستش هيچوقت اعتماد به نفس نداشتم بگم خوشگلم ولی راستش پوستم سفید و موهامم تقریبا بور و خرمایی و خوشگلم اما بخاطر چاقی اعتماد به نفسم صفره ، از وقتی یادم میاد نسبت به هم سن و سالهام تپل تر بودم که الان تو 19 سالگی رسیده به اوج خودش از امروز تصمیم گرفتم دیگه واقعا نخورم چون خودم غذام زیاد نیست اصلااا زیاد نمی‌خورم چون درس وکار دارم حس میکنم تفریحم خوردنه یعنی خوردن برام لذت بخشه ولی زیادم نمی‌خورم حتی خونمون پر از شیرینیه من اصلا نمی‌خورم فقط شکلات تلخ میخورم گاهی اوقات خیلیی کم پیش میاد شیرینی بخورم مثلا ناهار برنج میخورم یه بشقاب دیگه صبحانه و شام خیلیی کم پیش میاد بخورم الانم امروز شروع کردم 1 لیوان قهوه خوردم با 1 لیوان چایی و برای امروز 1 عدد نان تست متوسط و 1 قاشق چای خوری کره بادام زمینی به قدری که یکم مزه بگیره و میخوام برای شب هم 1 لیوان قهوه ی تلخ بخورم... گشنمم اصلا نشده تازه سیرم الان حس میکنم غذا خوردنم فقط بخاطر افسرگیمه وگرنه من اصلا آدم پرخوری نیستم..تازه اگه لاغر بودم خیلی شاد بودم..ولی وقتی میری یه آدمی که خودش خوشگل نیست اصلا مثلا، ازش میشنوی که پشت سرت میگه تو مثل پیرزنی دلت میخواد خودتو بکشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول از همه برو ازمایش تیروئید بده.در اثر بدکاری تیروئید و تنبلی تخمدان هم ممکنه ادم چاق بشه.حتما برو دکتر و ازمایش بده.از خودت سر از خود رژیم نگیر.بدنت ضعیف میشه نتیجه ای هم نمی گیری

منم وزنم زیاده و خیلی چاقم ،و همسرم و اطرافیانم همش مسخره ام میکنن.ورزشم میکنم تاثیری نداره.اشتهای ل ...

منم عصبی میشم اولا اشتهام کور میشد اما الان یکسره گشنم میشه ومیخورم اما میخوام تا عید یه کم بهتربشم اما باز پرخوری رومیکنم

عزیزم اول از همه برو ازمایش تیروئید بده.در اثر بدکاری تیروئید و تنبلی تخمدان هم ممکنه ادم چاق بشه.حت ...

آزمایش دادم تنبلی تخمدان دارم ، الان 3، 4 ماهه دارم دوفاستون میخورم باعث شده ریزش مو بگیرم 10 کیلو چاق بشم جوش بزنم مني که صورتم صاف بود ،دیشب آنقدر گریه کردم امروزم قرصمو نخوردم گفتم قطعش میکنم از امروز ورزش و کم خوری و رژیمو شروع میکنم با ناراحتی و افسردگی و مصرف این داروها هیچی درست که نمیشه بدترم میشه 

خودت بیخود رزیم نگیر با دکتر تغذیه مشورت کن 

باشگاه و پیاده روی رو هر روز تو برنامت بزار 

برنج رو کلا حذف نکن به سلامتیت اسیب میزنی 

واسه سلامتی خودت لاغر شو حیف بدنته شما ۱۸ سالته هنوز این وزن خیلی زیاد 

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .