2777
2789

دوساله ازدواج کردم نامزد ک بودم خانوادم اجازه میدادن هفته ای یکبارمیومدم خونشون میموندم ۳ روز الانم خب شوهرمم باید اجازه بده ک برم دیگ نمیدونم کارم اشتباهه یا نه ولی هر ۱۲ ۱۳ روز میرم خونشون ۳ روز میمونم برمیگردم باخواهرم اونم متاهله

شماهرچندوقت یکبارمیرین؟بعداینم بگم ک با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ایی یبار.اگر تعطیلی چیزی وسط هفته باشه شاید

ولی درحد ی دوساعت سر زدن...زیاد نمیمونم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من هر دو سه ماهی یکبار میرم ولی هر هفته دعوتشون میکنم میان هم خانواده خودم هم خانواده همسرم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

نزدیکم ولی نمیرم الانم 7ماهه قطع رابطه کردم😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭