عمه_بلقیس00 مدیر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 عنوان آیا دانلود فیلم های شبکه خانگی از کانال های تلگرام حلاله | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست چون حتی قسمت های جدیدشو تو شبکه های ماهواره پخش میکنن هر هفته. هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود... 1403/11/12 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عمه_بلقیس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 من از ماهواره میبینم حرام و حلالش گردن مدیرای شبکه ها که پخش میکنن😁 من میگم پس چرا ماهواره همونو پخش میکنه اما ما هر سری باید پول بدیم برا دانلود.نمیفهمم الان کارم درسته یا غلط هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12612 چکار کنم پول اشتراکش خیلی زیاده .دانلود غیرقانونیشون اشکال نداره؟ نه پولش از پول نتت میره دیگه بعدشم ایرانیه خارجی نیست طرف ناراضی باشه که یه کشور دیگه دارن میبیننش غیرقانونیاین حرفا چیه فکر کردی این فیلمایی که میزارن فیلیمو اینا خریون از صاحب اثر نه باباها من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
تنهای_تنهام0 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1497 آخه من معتقدم فک نمیکنم حرام باشه چون یه فیلمه دیگه همه دان میکنن تو این شرایط و بدبختی کی پول داره بده صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄
عمه_بلقیس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 نه پولش از پول نتت میره دیگه بعدشم ایرانیه خارجی نیست طرف ناراضی باشه که یه کشور دیگه دارن میبیننش غ ... همین زخم کاری و جان سخت .رفتم سایت های مقلد هارو خوندم میگن اره حرامه :/ هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
anna1991 عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 13825 با توجه به سوالت(اینکه حتما اعتقاد داری که این سوالو پرسیدی)حرومه خودشونم میگن در هر صورت پولِ اشتراکم که میگی واست زیادهیا درامدتو زیاد کن و اشتراک بخر یا بشین فیلمتو ببین و به این چیزا فکر نکن
عمه_بلقیس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 فک نمیکنم حرام باشه چون یه فیلمه دیگه همه دان میکنن تو این شرایط و بدبختی کی پول داره بده مرسی از نظرتون .ولش کن جهنم و ضرر مجبورم اشتراک بخرم :/ هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12612 همین زخم کاری و جان سخت .رفتم سایت های مقلد هارو خوندم میگن اره حرامه :/ چرت میگن باباها تو نمیدونی هر کار کنی گناهه؟ من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 12612 مرسی از نظرتون .ولش کن جهنم و ضرر مجبورم اشتراک بخرم :/ والا عطر زدنم گناهه اگه اینجوری بخوای نگاه کنی من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
عمه_بلقیس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 با توجه به سوالت(اینکه حتما اعتقاد داری که این سوالو پرسیدی)حرومه خودشونم میگن در هر صورت پولِ اشترا ... منظورم از زیادی اینه پول هر قسمت 16 تومنه و من برای دانلود 8 قسمتش باید 160 تومن بدم :/ هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
عمه_بلقیس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1033 والا عطر زدنم گناهه اگه اینجوری بخوای نگاه کنی مرسی از نظرتون هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...