2777
2789
عنوان

چرا بدنیا میایم وقتی تهش مرگه

163 بازدید | 25 پست

فکر کردین بهش؟؟

الکی داریم تلاش میکنیم همه مون تهش میمیریم و هیچی ازمون نمیمونه ولی بازم تلاش میکنیم خب چه فایده؟؟اونم این دنیایی که اینقدر توش بی عدالتی و کثیفی هست خداهم یچیش بود مارو آفریدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون طبیعته. لزوما هم هدف خاصی نداره. خودت باید برای خودت هدف بسازی.

می‌تونی همینجوری با آه و ناله بری جلو و بمیری یا می‌تونی یه هدف انتخاب کنی که شاید تا چند وقت بعد از مرگت هم به یاد بیارنت.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جزئی اززندگی هس،باید ازاین مرحله ردبشیم.اما تهس مرگ نیس،اصلا مرگی وجودنداره فقط ازاین دنیا میریمـبه ...

ولی خیلیا به دنیای دیگه باور ندارن برای منم صددرصد ثابت نشده که دنیای دیگه هست اگه هم باشه فاز خدا چی بوده اصلا این وسط مارو آفریده توی اینهمه مشکلات بدون اینکه نظر مارو بپرسه که آیا راضین برین این دنیا یا نه بعدم بخاطر کوتاهی ببره اون دنیا مارو عذاب بده درحالی که اصلا خودمون نمیخاستیم بدنیا بیایم

قبول ولی جاودانگی انسان هم اصلا جالب نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

برای کی تغییر ایجاد کنم؟؟برای خودم ایجاد کنم که تهش میمیرم برای بقیه هم ایجاد کنم اونا هم تهش میمیرن

طی زمانی که هستی میتونی تغییر ایجاد کنی

به حال فکر کن نه اینکه بعدا چی میشه

و ابنکه همه میمیرن یه نکته مثبته چون برای همه هس فقط برای عده خاص نیس

painting is real love سابق.