2777
2789
همین فیلمه رو میگم. الناز با این سریاله سابقه اش رو خراب کرد فیلم های قبلی اش خیلی موفق تر بود فسیل ...

اره منم همه طنز هاشو دیدم و کلا دوسش داشتم، بنظرم نباید فیلم جدی بازی میکرد اصن

باشه میبینم مرسی، من رمانتیسم رو مدتهاااا رماتیسم میخوندم😂بعد با خودم میگفتم درمورد مریضیه حوصله ندارم ببینم🫢😂

کاربر سال ۹۸ هستم
آره بهم نمیان ولی چند ساله با همن. یه بار الناز استوری گذاشت اول اسم خودشو مهرداد. سریع پاکش کرد. حت ...

ماهور هم نمیاد، ولی ذهنمو درگیر کردی، واقعا ب مهرداد کی میاد🤔🤔🤔؟؟ 

کاربر سال ۹۸ هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر یه اول اسم میگی؟؟؟؟ من یبار تو همین سایت یادم نمیاد کی بود گفتن الناز حبیبی یا نازنین بیات ...

آره نازنین بیاتی با یه پولدار کله گنده ازدواج کرد یه پسر آورد 🤣🤣ارسلان اسمش. قبلا از نازنین بیاتی خوشم میومد الان انقد بدم میاد ازش نمیدونم چرا 🤣نقش های رو مخی میگیره از هفته ی بعد سریال اونم پخش میشه تاسیان. 

نه بخاطر یه اول اسم نه. مهرداد و الناز از بچگی با هم بودن اولین فیلمش هم ناخواسته. میگفتن دختر خواهرش یه همچین کسی لو داده با همن. الناز که از مهرداد بزرگ نبست فکر کنم همسن هستن اگر اشتباه نکنم. ولی الناز تو این سریال خیلی ریخته و پیر شده پوستش اینجور نیست؟ من امروز حس کردم خیلی پیر شده و ریخته. نمیدونم والا. مهرداد بهتر مونده. مرد ها از زن ها بهتر می‌مونن 

اره منم همه طنز هاشو دیدم و کلا دوسش داشتم، بنظرم نباید فیلم جدی بازی میکرد اصنباشه میبینم مرسی، من ...

وای رمانتیسم عماد و طوبا خیلی قشنگ بود. الناز اونجا دو تا بچه داشت و واقعا نقش مادری رو عالی بازی کرد  و واقعا خوب بازی کرد. هر کیو دیدم عاشق رمانتیسم عماد و طوبا بوده. فیلم سینماییه امروز ببین قشنگه. آره باید طنز بازی کنه بهش جدی نمیاد. یه سریال هم هست بازی بخت ترکیه قشنگه ببینش. جمره بایسل هم مث الناز حبیبی یه بازیگر ترکیه هست خیلی نازه ولی به طنز میخوره الان یه سریال جدی بازی کرده با این که عاشقشم ولی اونجا که جدیه انقد ازش بدم میاد هر لحظه حس میکنم میخواد مسخره بازی در بیاره از بس ازش نقش طنز دیدم😂

یاد کیوانچ تاتلیتوگ افتادم زنش از خودش 5 سال بزرگتره به عنوان طرفدارش خیلی غصه میخورم زنش از خودش ای ...

اره اونم قیافش عین مهرداد معلوم نیست تو چه فازی ان انگار هی فازشون عوض میشه کنارهر  پارتنرشون خیلی بهترن