چن نفرشون استوری قشم گذاشته بودن با قشم تموم میشه فکر میکنم. مطمئنم قشم رو میرن ولی نمیدونم چی بشه.فرزاد که آزاد میشه. ولی انگار نگار میمیره. هانیه هم یا با اشکان یا فرزاد کاپل میشه نمیدونم و تموم میشه میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقد ب همه چی مشکوکی😂وحیدو ک خیلی واضح نشون دادن مرده و خاکش کردن
من به همشون مشکوکم حتی به نگار حتی فرزاد. کلا سریالش به نظرم آنچنان خفن هم نیست. الناز حبیبی سابقه خودشو خراب کرد نسبت به سریال قبلی هاش. و این سریال هم بدرد نقش الناز و مهرداد نمیخورد باید دو نفر دیگه میومدن. الناز و مهرداد قرطی پرتی ان این سریال نقش های مشتی میخواد 🤣🤣
ممکنه برا نمک فیلم نگارو بکشن🥲چقد سکانس تو زندان ملاقات نگار و فرزاد مصنوعی و بد بود😕
وای آره. کلا الناز حبیبی خیلی خیلی تو این سریال لوس و بی مزه هس تو دماغی و بدرد نخور و مصنوعی. ماهور الوند هم بازی اش خوب نیست و مهرداد صدیقیان هم کلا بازی سرد و بدرد نخوری داره. ولی اون صحنه خیلی فیک بود باز صحنه اشکان و هانیه قشنگ تر بود چقد چرت بود. الناز با مهرداد در واقعیت تو رابطه هست ولی اینجا مصنوعی بازی میکنن نسبت به این که مهرداد عشقه واقعیش این بازی قابل قبول نیست
از کجا میدوووووونی باهمدیگه ن تو واقعیت؟؟؟؟؟ اتفاقا خواستم بگم نگار ب فرزاد نمیاد اصن😅
آره بهم نمیان ولی چند ساله با همن. یه بار الناز استوری گذاشت اول اسم خودشو مهرداد. سریع پاکش کرد. حتی میگن باردار هم بوده بچشو از دست داده به دلیل روحیه خرابش این سریال رو بازی کرده آخه خیلی بچه دوس داره. زجه هاشو تو سریال دیدی دیگه؟تازه تو میگی نگار به فرزاد نمیاد میخواستن جای الناز حبیبی سارا بهرامی بیارن 7 سال از الناز و مهرداد بزرگ تره میخواستن اون بشه پارتنر مهرداد به جای الناز. به مهرداد کی میاد آخه؟! ماهور هم نمیاد خیلی داغونه
کدوم فیلمش میگی سابقه ش خراب کرد؟ اره منم اول فیلم گفتم اکیپ اینا، همه باباهاشون شغل های معمولی دارن ...
همین فیلمه رو میگم. الناز با این سریاله سابقه اش رو خراب کرد فیلم های قبلی اش خیلی موفق تر بود فسیل و تمساح خونی و رمانتیسم عماد و طوبا. راستی رمانتیسم عماد و طوبا رو ببین قشنگه الناز تو اون خیلی طبیعی به نظرم بازی کرده. دردسر های عظیم و فاصله ها...کلا همه سریال هاش خوب بود با این فیلمه و بازی مسخرس و مصنوعی سابقه اش خراب شد