2777
2789
عنوان

دانشجوهای فرهنگیان

299 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها 

یه سوال

برای انتخاب واحد میشه یه درسو کلا برنداریم‌به خاطر تایم بدش بزاریم بعدها ترم های دیگه پاس کنیمش؟

مثلا یه درس تخصصی و یا عمومی مثلا اندیشه اسلامی۱

منظورم اینه اگه انتخاب واحد برندارمش اموزش بعدا گیرنمیده چرا برنداشتی؟

بعضی درس ها پیش نیاز دروس ترم بعد هستن

و اگه الان اونا رو نگذرونی، ترم های بعد نمی تونی درس هات رو برداری

این کار رو نکن

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره همون ترمی که ارائه دادن برش داری چون ممکنه پیش نیاز باشه یا ترم های آینده حالا حالاها ارائه نشه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
از اینجا درست میگم که امسال با موج عظیمی از درخواست افزایش حقوق معلمان روبه رو شدیم 😂😂🔥😛😛😛

الان تو این گرونی کیه که درخواست افزايش حقوق نداشته باشه؟  دیگه همه ی شغل های کارمندی تقریبا وضعیت حقوقشون همینه فقط بحث شغل معلمی نیست

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
از اینجا درست میگم که امسال با موج عظیمی از درخواست افزایش حقوق معلمان روبه رو شدیم 😂😂🔥😛😛😛

بله صد در صد 

از دید یه سری آدما فقط کار مهمه شریف بودن یا نبودنش و جایگاه اجتماعیش اصلا مهم نیست مثلا حاضرن برن داخل رستوران گارسونی کنن😔 ولی یه شغل با پرستیژ بالا تر و در آمد کمتر نداشته باشن 

نمیدونم شاید جدیدا پیام نور بعد از اتمام فارغ التحصیلی قراره حقوقای زیادی بده از حقوق معلما هم بیشتر من از این قضیه بی خبرم🥺😂

با حس حسادتت تنهات میذارم بعد از این هم جوابتو نمیدم چون شان و شخصیتم اجازه نمیده با آدمایی عین شما دهن به دهن شه 😌 موفق باشی 🌿

کاربری دست دو نفره دوستان🫂