2777
2789
عنوان

هرکی فیلم خارجی دوس داره بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 63 پست

من از بزن و بکُش و ترسناک بدم میاد. ولی حیوونی باشه دوس دارم... کلا عاشقانه ترجیح میدم... هندی هم فیلم ازنسل آفتاب و عشق رو خیلی دوست دارم 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرمم عاشق فیلمهای خارجیییم ولی ترسناک اصلا نگاه نمیکنیم 'نمیدونم جدیدا چرا فیلم خوب پیدا نمیک ...

الان برات چند تا اسم میزارم ک بیشتر مهیجه تا ترسناک

و خداوند سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران
من اینا رو دیدم احضار 1و2 آنابل1و2 حلقه1تا3 پارانرمال اکتیویتی1تا6 توطئه آمیز1تا3 سینیستر1و2 ...

مرررسی دو سه تاشو ندیدم مینویسم اسمشونو میگیرم

به جز ماما و دارک واتر بقیه رو دیدم      چقد خوبه فیلم ترسناک

خیلی خوبه، هیچ فیلمی مثل ترسناک دوس ندارم.

نمیخاد اون دوتا رو ببینی، بی مزن

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
شما از کجا فیلم خارجی گیر میارین؟ منم دوست دارم ولی نیست

من ک داداشم باشه کلی میریزه تو فلشم ولی نبودنی همسرم میره کلوپ میگیره

الان برات چند تا اسم میزارم ک بیشتر مهیجه تا ترسناک

مرسی  'کلا دوست دارم فیلمهایی ببینم که بازیگرای خوب داشته باشه بعضی بازیگرها مثل ویل اسمیت 'تام کروز 'لیام نلسون ' همه فیلم هاشون خوبه

ولی شماها چه جوری فیلم ترسناک میبینین من یه بار ببینم تا یه ماه خوابم نمیبره

مرسی  'کلا دوست دارم فیلمهایی ببینم که بازیگرای خوب داشته باشه بعضی بازیگرها مثل ویل اسمیت 'تام ...

قربونت😘

والا منم یه بار چند سال پیش تنهادیدم دیگه نمیتونستم ببینم بعد همسرم گفت تنها دیدی بخاطر اونه .الان باهم شب میشینیم تخمه و میوه ام میزاریم جلومون چراغام  خاموش خعلی حال میده😜

من اینا رو دیدم احضار 1و2 آنابل1و2 حلقه1تا3 پارانرمال اکتیویتی1تا6 توطئه آمیز1تا3 سینیستر1و2 ...

سینیستر خوبه؟؟