2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد کورد کسی تجربه داره

3295 بازدید | 193 پست

لطفا لطفااااا توهین نکنید میونه دوراهیم نیاز دارم ب کوچکترین کمک

دوستان من با یه مردی کورد ناخواسته تو اینستا آشنا شدم 

بعد ریپلای از طرف ایشون بود 

بعد یه مدت چت کردن ک من بخاطر استوری های ک از شکست عشقی خورده بودم افسردگی دارم 

ایشون هی مدام دلداری میداد در حدی میگفت اگ میتونم برش گردونم دستشو بزار تو دستت حالت خوب شه اینکارو میکردم 

گذشت یه مدت ما تلفنی تصویری با هم صحبت کردیم از زندگی هامون گفتیم 

حالا عاشق هم شدیم 

ایشون خیلیییی اصرار به قرار خاستگاری داره 

یه چند باری میخواست بیاد شهرمون من دل نکردم 

البتع خانوادم تعصبین 

ماهم جنوبیم 

الان میگ با خانوادت صحبت کن شماره بابات بده بدم بابام اگ خیلی میترسی اشنایتون زیر نظر خانواده باشه 

ولی من نگرانم🥺

از یه طرفی دوسشم دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15476171/%D8%A8%D8%B4%D9%82%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D9%88-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

گزارش بزنید تاپیکم پاک بشه لطفا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرد*

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

کلا ازدواج تو اینستا رو قبول ندارم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب تکلیف آقا رو مشخص کن 

اگر قصدت شناخت بیشتره به ایشون بگو 

اگر نیست و فقط دوستیه دور کلاهت نچرخونش و بهش بگو دقیقا همینارو 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

اشناییت که تو اینستاگرام باشه بدرد نمیخوره 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

مردی ک تراپیست رابطه قبلیت بشه احمقه ب درد نمیخوره

باید یکم غرور داشت

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔