2777
2789

شوهرم آزمون وکالت داده بود قبول نشده پسرعمه اش که مجرده قبول شده داریم سکته میکنیم دوسال پیش قبول شده بود ها رد کردن از مصاحبه شغلش آزاده و وابسته به پدرشه منم آموز و پرورش امتحانش شرکت کردم دوسال قبول نشدم خدایا به ما هم نگاه کن دیگه میبینی دیگه داریم زحمت میکشیم 😭😭😭😓😓

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

دوشبه اصلا نخوابیدم خداااااااااااا میخوایم پول حلال در بیاریم دیگه سرمایه هم نداریم مغازه باز کنیم😓😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

انشاالله که قبول میشه به همسرت بگو منابع اش رو عوض کنه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه به زحمته ؟ 

خیلیا دورو برم بدون زحمت با پارتی و.... قبول شدن .‌

باور کن بلد نیستن دو بعلاوه دو چند میشه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

انشاالله که قبول میشه به همسرت بگو منابع اش رو عوض کنه

هیچ روحیه ای نمونده برامون

مگه به زحمته ؟ خیلیا دورو برم بدون زحمت با پارتی و.... قبول شدن .‌باور کن بلد نیستن دو بعلاوه دو چند ...

کاش ما هم با پارتی قبول میشدیم خسته شدم دیگه حالم از کتاب و جزوه بهم میخوره