2777
2789

در صورت نیاز ضروری باید طلا فروخت.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولیدی دارهوالا قرار شد هرماه بهم سود بده منم بوم پارسیان بخرمنداد هیچی .اون ۴ تومنم ب زور و اصرار خ ...

من دلی گاهییییی خیاطی میکنم سود خوبی داره فقطم بچگانه میدوزم اگ بزرگسال بدوزی و مشتری ثابت ک حسابی درامد داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اگه مستاجر بودید بنظرم کارخوبی کردید خونه گرفتید

نه عزیزم  شانسه گندم برا سرمایه گذاری گرفته بودم  کلا خواستم سکه ها از بین نرن  چون ترسیدم شوهرم بگیره برا کارهای الکی  سابقه داره برا بازسازی  تعمیر ماشین و..... گفتم میگه هی بده بذار تبدیلش کنم  مامانم گفت ساله طلاست نگه دار بابامم گفت راحت میتونی بفراشی طلا رو  ولی خونه درگیر مستاجر میشی با خراب کاریهاش و دردسر داره  کاش گوش کرده بودیم 

ما هم خیلی ضرر کردیم تو این چند سال..سال ۹۴ تا الان...بیشتر از ۱ میلیارد.

هی من حساب کردم پولی کا دادم اینجا رو خریدم نشستم توش اگه سکه خریده بودم ۲۵ میلیارد بود ولی مگه مثلا میشد آواره موند الان خونه ۱۰تومن یا ۱۲ تومنه   ولی خب چه میکردم من که نمیدونستم  بعدم با یه بچه آواره بشم  بعدم کسی ریسک مگه میکنه پول خونه رو بده سکه