بچه ها شوهرم یه هفته شیفت شبه دوست دارم خونه خودمون بمونم ولی هروقت شوهرم شب میشه مامانم اینا اصرار دارن برم خونه اونا آدم اونوقت بعد یه هفته از خونه و زندگی سرد میشه الانم تا منو نبرن خیالشون راحت نمیشه از یه طرفم درکشون میکنم نگرانم میشن به خاطر همین حالا چیکار کنم یه راه حل میگین
انشالله ولی اگه با یه هفته حل میشد با سر میرفتم ولی یه هفته شبه یه هفته روز وقتی تکراری میشه آدم زده ...
روز که سخت نیست یه هفته رو یه روز در میون برم شب بیا خونت ولی هفته ای که شبه خونه مامانت برو
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
منم شغل شوهرم جوريه كه چهارروزدرهفته نيست وسه روزخونست يه پسرچهارساله ويه دختردوساله دارم هروقت درغي ...
بمون خونتون هیچ جا مثل خونه خود آدم نمیشه من اگه اصرار پدر مادرم نبود الان خونمون بودم ولی آخرش اومدن منو آوردن اینجا توام با اون جور چیزا خودتو پیش همسرت بد نشون نده بمون که اونم بدونی به فکرشی و بگو که به خاطر تو نمیرم البته اگه مامانت اینا نگران تنها موندنت نیستن.
اخه چرامابايدهمون كاري روكنيم كه اقايون راضي باشن من هيچ تفريحي ندارم نه مسافرتي نه دوستي نه استخري كلاهيچي چون اقاخوشش نمياد همين خونه مامانم رفتنم ميگه دوست ندارم خرج زن وبچمو كسي بده