2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوریه

365 بازدید | 33 پست

سلام بچها خوبید

من تایم کوتاهی هست عضو شدم و تازه یچیزایی یاد گرفتم خیلی دوست دارم ازتون مشاوره بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان من از نظر ظاهر اوکی هستم نه زیبا و نه زشتم 

متوسط هستم و خیلی به لباس و خوشبو بودن هم اهمیت میدم

خیلی ها بهم گفتن متوسط هم نیستی و زیبایی 

من یکسال و نیم هست که ازدواج کردم توی این مدت خیلی از خودم بدم اومد حالا دلیلش رو میگم

اوایل خودم رو دوست داشتم چون دوران نامزدی همسرم حس ارزشمندی بهم میداد

از بعد اون خیلی اذیتم کرد و احساس بی ارزشی بهم داد

اینکه وای چرا موهاتو کراتین نمیکنی حالا موهام هم بلنده هم خوب فقط موج داره وز هم اصلا نیست

یا میگه موهاتو جمع کن چین یا کراتین کن صاااف صاف

یا پوست من اصلا جوش ندارن ولی یکم کک و مک و جای جوش قهوه ای ریز داره انقددد ایراد میگیره

یا من مدام صورتمو تمیز میکنم کافیه یه مو تو صورتم ببینه

دیگه افسردم کرده بخدا😔

تا میگم میخوام فلان کارو کنم به مسخره میگه ماشاالله 

نه باباااا(مثلا هنری چیزی یاد بگیرم مثل میکاپ و اینا)

در حالی که خودش خیلی دوسم داشت و خواستگاری کرد

اینم بگم سنش ۲۴ هست

اما افسردم کرده 🥺

بعضی وقتا میگه وای دخترای چشم رنگیییی

ولی من چشمام رنگی نیست😑

یا مدام در حال عیب جویی از منه

آرایش کنم میگه عه یه عالمه چیز مالیدی 

آرایش نکنم میگه قشنگی ولی حالت بدی نگام می‌کنه و ایراد میگیره😐

با آرایش خیلی خوبم نمیدونم چشه

اصلا ابدأ بهش اهمیت نده، چون بی نقص ترین و زیباترین هم باشی باز دنبال عیب و ایراد هس، پس به خاطر اون هر لحظه به فکر تغییر نباش، خودت باش، عادی باش، ولی مرتب و تمیز، به مرور اگه ببینه اهمیت نمیدی باور کن عادت میکنه، ضمنا هیچ کس کاملا بی عیب و بی نقص نیس، حتی زیباترینها هم کلی عیب و ایراد دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من درست لنگه خواهر منی بنده خدا ۳۵ ساله داره با همچین شوهری زندگی میکنه دیگه خودش نیس از بس شوهرش اختیارش رو گرفته اراده یه رژ زدن به سلیقه خودش رو هم نداره میزنه یه چیز میشنوه نمیزنه یه چیزه دیگه 

فقط خدا به این جور مردا سلامت عقل بده 

اصلا ابدأ بهش اهمیت نده، چون بی نقص ترین و زیباترین هم باشی باز دنبال عیب و ایراد هس، پس به خاطر اون ...

بخدا خیلی اعتماد بنفسمو گرفته گاهی میگم کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم🥲

اینجور مردها فقط می‌خوان اعتماد به نفس آدم رو بگیرن.منم یکیش رو دارم.تازه الان میفهمم چه به سرم آورده.

مدام درحال عیب گیریه.مدام.

یعنی تو همه چیز.چرا کفش اینجوری میپوشی،چرا با مردم اینجوری حرف میزنی،چرا این نون رو خریدی،چرا مربا به با آب درست کردی،میزاشتی خودش آب مینداخت.چرا میخوابی،چرا میری پیاده روی،چرا با این جور آدما میری (اصلا ندیده اونها رو)چرا مانتو بلنده،وصد تا ایراد دیگه

وای خدای من درست لنگه خواهر منی بنده خدا ۳۵ ساله داره با همچین شوهری زندگی میکنه دیگه خودش نیس از بس ...

خیلی سخته بخدا من یک سال و نیمه باهاشم پیر شدم از دستش بعد خودش خیلی ببخشید ولی معمولی رو به پایین هست و اصلا زیبا نیست حتی یذره🥲

دیوونم کرده

اینجور مردها فقط می‌خوان اعتماد به نفس آدم رو بگیرن.منم یکیش رو دارم.تازه الان میفهمم چه به سرم آورد ...

وای دقیقا اینکه شوهر منه🥺😐

شما چجوری باهاش رفتار میکنید من خستم دیگه بریدم

از این شوهر در نمیاد۲۴ هم سن زن گرفتن نیستپس کنسله.

متاسفانه نه راه پس دارم نه راه پیش

خانوادم خیلی اذیتم میکردن مامانم مدام به خانواده استرس میداد و غر میزد وحشتناک بود منم تن به ازدواج دادم

الان من دیگه زن اون آقا هم هستم چیکار کنم اخه

بخدا خیلی اعتماد بنفسمو گرفته گاهی میگم کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم🥲

اعتماد به نفستو وابسته به حرفای دیگران حتی شوهرت نکن 

برو دنبال هنرهایی که دوست داری یادبگیری و محترمانه به شوهرت بگو دلم میخواد به سلیقم  و علاقم احترام بزاری همونجور که من به علاقت و خودت احترام میزارم 

و اینکه رو اعتماد به نفست کارکن ببرش بالا و اصلا وابسته به حرف دیگرانش نکن مدام از تعریفایی که دیگران ازت میکنن جلو شوهرت بگو اگر ایرادی گرفت بگو بنظر من که خیلیم خوبم یا خیلیم قشنگه موهام هروقت لازم بود کراتین میکنم اعتماد به نفستو خودت نشون بده چندبار اینجوری شه و خودت حد و مرز رو نشون بدی از سرش میفته 

عجب به عهد قجر بازگشتیم مگه پسر بیست و چهار ساله زن میگیره ؟؟ یاخدااااا ...این عیب گرفتن ها برای سنش هست ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عمرت رو برای حرف های بی سر و ته شوهرت نزار

هرکاری عشقته انجام بده و خوش باش

بخودت برس تا اونم دنبالت بدووه

من بیشتر زندگیم رو پای چرت و پرت های همسرم گذاشتم سلامتیم رو از دست دادم و اعصابم خراب شد

الان میگم چه اهمیت داشت حرف های شوهرم

الان دیگه هیچ کدوم از اون حرفا نمیزنه 

منم از جوونیم پیرتر شدم 

و الان دیگه زیبایی اون موقعمم ندارم 

عزیزم عمرت رو هدر نده 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626