2777
2789
عنوان

بی حیایی تو نی نی سایت

227 بازدید | 22 پست

میدونم میترکه ها اما نگم رو دلم میمونه

اینجا اسمش سایت زنان و بارداری یعنی هرچی به خانوما بازداری و مسائل مشابه مربوط میشه تا یکی یه تایپیک این شکلی میزنه همه وای بی حیا مرد اینجاهست بچه اینجاهست

میشه بگی سوالش از کی بپرسه؟ از جواب مشکلش رو پیدا کنه؟  توخانواده ایرانی ک این چیزا عیب و اموزشی داده نمیشه ممکنه روشونم نشه بپرسن هیچ جام ک اموزش داده نمیشه تو گوگل هم جواب های اشتباه میاره

طبق امار اکثر طلاق ها بخاطر مشکلات جنسی که شاید بایه راهنمایی درست بشه

درضمن اون اقا اون بچه ای که گوشی دستشه اومده اینجا اینستا و صدجای دیگه ام میره از من شما این چیزا روبهتر میدونه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

همون ک دم از حیا میزنه 

وضعش مشخصه دیگ....

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

احه ی سری ها رخت خواب تو سایت پهن میکنن کامل شرح واقعه میدن خب میتونن فقط سوالشون خلاصه بپرسن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هم مذهبی ام هم بشدت چارچوب دارم اما بعضیاتون خیلی زیاده روی میکنید اگر مرد سایت و بچه سایت خواهرشدهر جاری سایته بگین ک مام بدونیم

اینجا مال خانوماست

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++حق به توان بی نهایت

به امید ارزو های قشنگمممم

موافقم باهات من از ۹۸ اینجا بودم امسال عضو شدم بخدا اون موقع ها در این حد شلم‌شوربا نبودش ، الان خیلی اوضا بد شده 

بنده خدا خانم حامله یا بچه دار تاپیک میزاره سوال داره اصن کسی نگاه هم نمیکنه چه برسه جوابشم بدن ، همه پی تاپیکای دروغ و سرکاری و مادرشوهر خواهر شوهرن

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

دقیقا موافقم .. مثلا میگن وای این چ عنوانیه گذاشتی اینجا آقا هست ..خب تویی ک در مورد خیانت میزاری از صب تا شب صد تا تایپیک خیانت میزاری پس اون چی باید بگیم تاثیر میزاره و چقدددد حال ب هم زن هستن متاسفانه خیلی از کاربرا با حرفاشون

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

حالام حمله کنید گزارش بزنید بترکم خودم وتایمیکم زشته اخه مرد هست

مشکل از سوال کننده نیست مشکل از آقایون مریض که اینجا عضون و اون بچه ی بی تربیت

اونا اینستام دارن