2777
2789
عنوان

جواب دختر عموم رو چی بدم

602 بازدید | 36 پست

روی من نظر داره برای برادرشوهرش     همش هم تعریفش رو میکنه     درصورتی که اون اصلا در حد من نیست نه از نظر خانوادگی نه از نظر تحصیلاتی    تازه من سنم کمه اصلا قصد ازدواج ندارم دارم درس میخونم  نمیدونم این پیش خودش چی فکر کرده که هی از اون تعریف میکنه پیش من و خانوادم     تازه شنیدم پشت سر من گفته اگه باهاش ازدواج کنه کونشو میذاره تو عسل😑     من حرصم میگیره وقتی اصلا اونو معرفی میکنن به من چون اصلا در حد من نیست        اگه یه بار جلو خودم مستقیم پیشنهاد بده چی جوابشو بدم بشینه سر جاش؟  و بفهمه من احمق نیستم که با تعریف و تمجید های اون خودمو بدبخت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من اونو در حد خودم نمیبینم دیگه هم ازش جلومون تعریف نکنی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خوب یک مشکل دیگه م هست اینکه همه جارا پرمیکنه بعد همه فکر میکنن این قراره خواستگارت باشه و شما قبول کنی دیگه خواستگارنمیاد برات

بنظرم مادرت باید زنگ بزنه و بگه این را شنیدم اگه درسته جواب دخترم منفیه اگرم اشتباهه برم به طرف که از قول شما داره بخش میکنه بگم دهنش را ببنده 

چون اگه فقط بگه ما نمیخاهیم ودر سطح دخترم نیست ان وقت دخترعموت پاچه پاره بازی درمیاره و میگه مااصلا نمیخاستیم بریم خواستگاری فلانی و برنامه جدیدش را درمیاره !

چه دغدغه ی مسخره ای 

بگو ممنون قصد ازدواج ندارم ....تمام!

پیداست تو هم خیلی بهش فکر میکنیا

وگرنه چززی نیست که بنظرم اهمیت داشته باشه

و اینکه لازم نیس اون نظر داشته باشه ، در آخر کسیو میگیرن که برادر شوهرش بخواد 

اصلا شاید اونم از تو خوششش نیاد ،پس انقد فکرای بیخود نکن

اگه مستقیم گفت بگو علاقه ای ندارم به ایشون

نه اصلا میخوام یه چیزی بگم که دیگه حرفی نمونه   اینجوری بگم فکر میکنه قصدم ازدواجه     بعد میگه نه پسر خوبیه بذار ببینیش بعد بگو نه   فلان قدر پول داره و ...    میخوام یه چیزی بگم دیگه هیچی نتونه بگه با خودش بگه این ازدواج کن نیست    اصلا در حدی نیست که حتی بخواد اسم منو کنار اسم اون بذاره