دتاذلللرذتال مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 242 عنوان ادمینی 96 بازدید | 5 پست سلام من دانشجوام خیلی به کار احتیاج دارم ولی چون یه تایمایی از روز رو دانشگام حضوری نمی تونم برم سرکار کسی هست کار ادمینی انجام بده یا پیشنهاد شغل ادمینی داشته باشه؟ 1403/11/12 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2952 سلام عزیزم شما علت کمخونیتون چی بود 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
دتاذلللرذتال مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 242 سلام عزیزم شما علت کمخونیتون چی بود سلاممن تو پربودی هام خیلی خونریزی داشتم..
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2952 سلاممن تو پربودی هام خیلی خونریزی داشتم.. عزیز خیلی یعنی چقدر؟بعضیا میگن مثلا ده تا نوار بهداشتی تا اخریش لایش کثیف کیفت میشه یامدتی طولانیه میخام ببینم پریودی من نرماله یا نه 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
_رز_سفید_ عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 1390 عزیزم ببخشید میشه لطفا بهم جواب بدیشما که حافظ کل قرآنی شرکت کردی تو آزمون اموزش و پرورش ؟؟ نتیجش چی شد؟ خیلی ممنون میشم بهم جواب بدی آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه