2777
2789
عنوان

الان طلا بخریم یا بعد عید

446 بازدید | 16 پست

دوستان لطفاً اگه کسی می دونه راهنمایی کنه موندم والا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر لحظه داره میره بالا

می‌دونم میگم بعد عید یهو یک و نیم نیاد پایین بد بخت شم آخه خیلی می‌خوام بخرم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان تا بعد عید معلوم نیست چقد طلا میره بالا

یعنی امکان ندارد بیاد پایین آخه یه بار همینجوری انقدر رفت بالا ،یهو دو تومن کشید پایین 

طلا رو باید دراز مدت نگاه کنی

می‌دونم حدود یه میلیارد طلا بخرم خب دوتومن بکشه پایین واقعا  برام زور داره اخه

می‌دونم حدود یه میلیارد طلا بخرم خب دوتومن بکشه پایین واقعا برام زور داره اخه

بکشه پایین دوباره بالادمیره بعید میدونم پایین بیاد 

طلا با دلار و طلای جهانی بالا میره 

برای سود سکه بهتر 

بکشه پایین دوباره بالادمیره بعید میدونم پایین بیاد طلا با دلار و طلای جهانی بالا میره برای سود سکه ب ...

بله درسته میگم یعنی اگه پایین بیاد میتونم چن گرم اضافه هم بگیرم اون موقع ،والا هیچی ثبات نداره نمیدونم چیکار کنم اصلا