2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم بینی عمل کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 23 پست

امروزم بخور، فردا زنگ بزن مطب دکتر، با دکترتون مشورت کن... سرخود کاری نکن... فقط عزیز موقع چسب انداختن خیلی با اعتمادبنفس چسب بزن. تا دماغت خوب فرم بگیره... و کج نشه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزم بخور، فردا زنگ بزن مطب دکتر، با دکترتون مشورت کن... سرخود کاری نکن... فقط عزیز موقع چسب انداخ ...

دیگه نمیخورم ب جاش آب کرفس میخورم پوستم بسوزه دکتر میخواد چیکار کنه چسب ک اصلا فکر نکنم بتونم بزنم استرسشو دارم

وا عزیزم

این چه رفتاریِ!

رفتی با ذوق تحقیق کردی، دکتر انتخاب کردی، پول جمع کردی، عمل دلخواهت رو انجام دادی، دیگه وقت تحمل کردن دیگه!

نمیشه که هم زیبایی رو بخوای، هم زار بزنی!

الان دیگه وقت این نیست که تو نت دنبال بگردین، صدتا یکی پوست دماغشون کنده شده، چرا فکر خودت رو مسموم میکنی!

یا دکتر درست و حسابی ای انتخاب نکردی، یا باید بهش اعتماد کنی.

اینهمه آدم عمل کردن راضی بودن، یه سری آدما هم خودآزارن، درکل از هیچی و هیچ کس راضی نیستن و همش دنبال ایراد گرفتن از عملشون هست!

والا منم جراحی زیبایی کردم،  دردش رو هم به جون خریدم، دیگه غر نزدم که! به همه هم توصیه میکنم اگه میتونن، برای حال خوبشون هرکاری کنن، فقط به قول شوهرم « دکتر خوب برن»!

این کار شما/ ما آرزوی خیلیاست!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
وا عزیزماین چه رفتاریِ!رفتی با ذوق تحقیق کردی، دکتر انتخاب کردی، پول جمع کردی، عمل دلخواهت رو انجام ...

عزیزم تحمل میکنم با اینکه خیلی وضعیت بدی دارم و خونریزی بینی و شدید پریود و کمر درد و سوزش و .... اما نگرانم ک پوستش بسوزه و لک بیفته بعد چ غلطی کنم چون هم طبعم گرمه هم پوستم روشن و نازک

عزیزم تحمل میکنم با اینکه خیلی وضعیت بدی دارم و خونریزی بینی و شدید پریود و کمر درد و سوزش و .... ام ...

الان تا روز دوشنبه که دکتر رو ببینی، کاری نمیتونی کنی، لااقل تا شنبه که شاید دکتر گفت بیا! پس فکرت رو مسموم نکن. جز اعصاب خرابی تو روزهای نقاهت هیچی برات نداره! شاد باش، خودت رو مشغول کن تا فکرت آزاد بشه! این روزها هم خاطره میشه. به حرف بقیه هم که میگن « آی فلانی عمل کرد پشیمون شد، وای فلانی عمل کرد کج شد» هم توجه نکن، شما کارت رو کردی، دیگه هرچی بخواد بشه میشه، اینا دیگه انرژی منفی بهت میده! 

من تجربه دارم، که دارم میگم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
الان تا روز دوشنبه که دکتر رو ببینی، کاری نمیتونی کنی، لااقل تا شنبه که شاید دکتر گفت بیا! پس فکرت ر ...

ممنون عزیزم فقط خیلی ناراحتم بخدا اگه از ترس ورم نبود میزدم زیر گریه اینقد با بدبختی پولشو جور کردم همه ناراضی ب زور آوردم برا رضایت عمل و کلی غر غر و مصیبت اما این سه چهار شب چندبار مامانم بیدارم کرد گفت پاشو ب پهلو خوابیدی یعنی خواستم زار بزنم ب هزار مکافات خوابم میبره ده دیقه هم ک میخوابم چرخیدم رو پهلو ب نظرت دماغم کج نشده تا الان؟

تحمل میکنم اما استرس گرفتم مثل اون خانم پوستش بسوزه و لک بیفته

ن کاری نمیشه 

اینجا نیا بخون 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ممنون عزیزم فقط خیلی ناراحتم بخدا اگه از ترس ورم نبود میزدم زیر گریه اینقد با بدبختی پولشو جور کردم ...

نه خواهر

وسواس چرا گرفتی؟!

برو صفا کن که آرزوی خیلیا رو با زحمت به دست آوردی!

شاد باش و بزن و برقص، به دماغت نه نگاه کن، نه توجه!

بیخیالش باش

اینقدر قشنگ میشههههههههه مگر اینکه از گروه « همیشه ناراضیان» باشید.