2777
2789
عنوان

دخترم ديشب يهو تب كرد

232 بازدید | 28 پست

تا ساعت ١٢ قشنگ بازي كرد و ميگفتو ميخنديد

ساعت ١٢ بهش شير دادم  (شير بطري)

يهو ده ديقه م نشد دل درد شديد گرفت و يهو تب كرد 

شير دوسه بار ازش خورده سه چهار روز ديگم تاريخ انقضا داره 

دستشويي بزرگم نكرده ديروزو كلا 

شياف ميزنم ب زور تبش مياد پايين بعد دوباره ميره بالا

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر.

رودل نکرده؟

چون شیر یبوست میاره دستشویی نکردنش به اون ممکنه مربوط باشه.

الهی زودخوب بشه خیلی سخته بچه های منم یه دوره گذروندن الان خوبن خداروشکر.

شربت بروفن به تجربه من تاثیرش بیشتره

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

ببرش درمانگاه.....بعضیها شیر سرد که میخورن یبوست میشن.....

ی نبات داغ بهش میدادی.....

علائم آنفولانزا نداره؟؟؟؟

توشهر ما اگثر بچها گرفتن....خواهر زادم ۵ روز تب کرد بستریش کردن ،رفتم ملاقات..اونجا دیدم چقدر بچه بستریه....همه هم انفولانزا گرفتن

حتما ببرش دکتر.رودل نکرده؟چون شیر یبوست میاره دستشویی نکردنش به اون ممکنه مربوط باشه.الهی زودخوب بشه ...

منم ميگم رودل كرده 

اخه بعد شام خيار خورد 

هي ميگف خيار تو گلومه

احتمالا هم دفع نداشته هم پرخوري كرده

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
ببرش درمانگاه.....بعضیها شیر سرد که میخورن یبوست میشن.....ی نبات داغ بهش میدادی.....علائم آنفولانزا ...

چن هفته پيش مريض شد يه هفته تب كرد 

دوباره امشب يعني وقتي تب ميكنه اسيرما 

اگه قرص تامی فلو رو زیر نظر دکتر زودتر براش شروع کنید خیلی زود خوب میشه البته بر دکتر ببینه آنفولانز ...

انقد از امپول و اينا ميترسه گريه ميكنه ادم براش كباب ميشه

بنظرم يبوست گرفته 

ببينم امروز دفع داره دل دردش خوب شه

منم ميگم رودل كرده اخه بعد شام خيار خورد هي ميگف خيار تو گلومهاحتمالا هم دفع نداشته هم پرخوري كرده

بعد شام خیا خورد،باید شیر نمیدادی بهش.....شیرو خیار باهم نمیسازه....آدم بزرگ هم بخوره مریض میشه....به احتمال زیاد بچت استفراغ میکنه

منم ميگم رودل كرده اخه بعد شام خيار خورد هي ميگف خيار تو گلومهاحتمالا هم دفع نداشته هم پرخوري كرده

سردی هم میاره خیار اوه اوه.

ببین اگه میتونی به زور یه قاشق روغن زیتون خوراکی بده رودلشو بشوره ببره.

انجیر خشک و برگه زردآلو خشک رو توی آب بشور بعد تا روش اب بریز بذار یخچال تا شب که موند خوب له میشن میکس کن بده بخوره.

خاکشیر خیلی خوبه.

اگه میبینی دیگه چند روز گذشت و بچه اصلا دسشویی نکرد حتما برو عطاری تُرَنجبین بگیر به اندازه نصف قاشق رو آب بریز بهش بده یک ساعت نمیشه تمومه.

نذار سردیجات زیاد بخوره خصوصا خیار سبز توی زمستون مث سمه.یا اگرم خورد اخر شب حتما بهش عرق نعنا بده.

ولی اگه دیدی دلش خوب شد و هنوزم تب داره دکتر ببرش حتما

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

میدونم خیلی سخته....آدم خودش مریض بشه ،نه بچش....خیار خورده ،پُشبندش شیر خورده اگه بالا بیاره بهتر م ...

همون مشكل اينه ن دستشويي ميكنه ن مياره بالا