2777
2789
عنوان

ی دروغ بزرگ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 45 پست
بنظرم اینی ک میخا بگی بهترین دروغه چون در واقع حقیقته تقریبا رتبت بد شده بود دگ،حقیقتو انجوری بیان ک ...

یاخدا اون فاجعه بوده ک😂😂😂😂😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
بنظرم اینی ک میخا بگی بهترین دروغه چون در واقع حقیقته تقریبا رتبت بد شده بود دگ،حقیقتو انجوری بیان ک ...

آره بنظرم تنها راهم همینه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاخدا اون فاجعه بوده ک😂😂😂😂😂

افتضاح ینی😂فک کن فقد پدر مادرش نیستن پیش کل فامیل قراره ابروش بره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اینجا باید شاکر باشی که همیشه سیستم ها مشکل دارنبگو خطای سیستمی بوده

هر طور شده باید جمعش کنم حقیقتو ک اصلا نمیتونم بگم

افتضاح ینی😂فک کن فقد پدر مادرش نیستن پیش کل فامیل قراره ابروش بره

وای قلبم واااای من بودم انصراف میدادم از اون دانشگاه اینو اصلاااااااا نمیشه جمع کرد

پدر ومادرت هم؟بعد دوباره میخوای آزمون بدی؟اطرافیان باسوادن یا خیر؟

اره ب همه       

متوسط ن زیاد 

اره ب همه متوسط ن زیاد

چی بود دروغت بگو منم ببینم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خب گفتی که گفتی 

به بقیه چه ربطی داره 

بیخیال 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اخه نمیشه ک خانوادم چی نمیگن چی بود چیشد چ میکنی میگم بهشون بگم رتبه ام خوب نبوده نمیرم؟

بحث رو عوض کن 

بگو برنامه های دیگه ای برای زندگیم دارم 

یا مسائل من به خودم مربوطه