2777
2789
عنوان

ی دروغ بزرگ گفتم

641 بازدید | 45 پست

انقدر بزرگ ک نمیدونم چطور جمعش کنم 

تو کامنتا میگم ک بتونم پاکش کنم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بزرگه واقعا دختر چرا گفتی آخه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اشتباه کردی فقط راستش بگو و عذرخواهی کن بگو اشتباهی گفتن بهت تشابه اسم 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خیلی بزرگه واقعا دختر چرا گفتی آخه

برای بار دوم بود ازمون میدادم نخواستم ضایع بشم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اشتباه کردی فقط راستش بگو و عذرخواهی کن بگو اشتباهی گفتن بهت تشابه اسم

نمیشه خیلی دیره😭

خب حتی یه درصد فک نکردی ک آخرش چی؟؟؟یکیم مثل تو بود ب همه گفته بود حاملس میگف اون لحظه خوشم اومد گفت ...

نمیدونم چیکار کنم 

بگم رتبه م بده باز ازمون میدم؟؟؟

برای بار دوم بود ازمون میدادم نخواستم ضایع بشم

عزیزم بخدا زندکی انقد سخت نیست که فکرشو‌میکنید باشه قبول نشدی بازم تلاتشو بکن ضابع شدن نداره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب بگو اشتباه متوجه شدی قبول نشده بودی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

عزیزم بخدا زندکی انقد سخت نیست که فکرشو‌میکنید باشه قبول نشدی بازم تلاتشو بکن ضابع شدن نداره

نمیدونم چیکار کنم 

بگم رتبه م بده باز ازمون میدم؟؟

خب بگو اشتباه متوجه شدی قبول نشده بودی

اصلا نمیشه اصلاااااا بگم رتبه م بد شده باز میخوام ازمون بدم بنظرتون؟

خوب بهشون بگو اشتباه سیستمی بود !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman