بچه ها از همین الان بگم حوصله قضاوت شدن ندارم یه پسری رو دیوونه وار میخوامش و طرف همکلاسی دانشگام بود ترم قبل باهاش داشتم و تموم شد رفت ولی من به طرز مریض گونه ای پیگیرش هستم و رسما خودمو از زندگیم انداختم در حالی که طرف منو چپ خودشم حساب نمیکنه حالا بماند که چقدر طرف مغرور و از خودراضیه و با هیچ انسانی دم خور نمیشه و همصحبت نمیشه انگار که پسره ترامپ باشهه و منم دهن خودمو صاف کردم نشد که مخش رو بزنم .. پیجش هم 150 تا فالورر فالویینگ داره و پی وی هستش با پیج دوستام بهش ریکوعست دادم هیچکاری نکردش نه بک داد نه اکسپت کرد درحالیکه اون دوستامم داف بودنن حالا این سری گفتم خودم دست به کار شم با پیج یه دختره بلوند و چشم رنگی که خیلی خیلی زیباس یه فیک زدم نزدیک صد تا فالوور فالووینگ جمع کردم گفتم 200 تا که شد و پیجش راه افتاد و پست و اینا گذاشت به دوستای کراشم ریک میدم بعد در اخر میرم به کراشم ریکوعست میدم که یکدفعه دیدم صاحب اصلی پیج اومد دایرکت منم عذرخواهی کردم گفتم پیج رو دی اکتیو میکنم زنیکه دوزاری منو بست فحش ناموسی که چی ک..ص میگی و دهنتو فلان میکنم و خیلی خیلی بدجور حرف زد درحالیکه من از در دوستی وارد شدم و شروع کردم به عذرخواهی و گفتم دی اکتیو میکنم پیجش رو یکدفعه دیدم تو پیج خودش منو استوری کرد و فحش داد و به همه گفت بلاکم کنن منم عصبی شدم گرفتم از همه جا بلاکش کردم